Željko Obradović dobija naslednika na klupi Partizana?
Željko Obradović, Foto: Starsport©

Spreman je

Željko Obradović dobija naslednika na klupi Partizana?

Šta će reći Grobari?

Objavljeno:

Da li može da nstavi tamo gde je ŽOC stao u Partizanu?

Selektor juniorske košarkaške reprezentacije Srbije Vule Avdalović kaže da bi jednog dana voleo da bude trener Partizana, kluba za koji je nastupao dugi niz godina.

Kada dođe dan da Željko Obradović napusti klubu Partizana, Avdalović poručuje daje spreman zavrelu šefa struke crno-belih:

- Sigurno mi je najveća želja da u jednom trenutku preuzmem Partizan. Znamo da je Željko Obradović trener i da će biti još neko vreme. Kad jednog dana odluči da ode, sigurno će meni i većini trenera biti želja da vodimo Partizan. To postoji u meni, dete sa Partizana, sve mlađe kategorije sam prošao kao igrač, bio kapiten, pomoćni trener - rekao je Avdalović za "Meridian sport".

Vule Avdalović
Vule Avdalovićfoto: Saša Pavlić Koky

Avdalović se nada da će Partizan ponoviti pretprošlu sezonu, koja je bila mnogo bolja od prošle:

- S obzirom da vidimo šta se dešava u ovom prelaznom roku, očekujemo nešto sasvim novo. Mislim da prave dobru selekciju, sve su to vrhunski igrači koji su potpisani. Nisam siguran ko će biti od domaćih igrača, koji po meni imaju presudnu ulogu. Osnova od domaćih igrača u principu drži svlačionicu, trening. Sa previše stranaca, domaći postaju praktično nebitni, što ne vodi dobru. Zato uz te strance koji su došli očekujem i kvalitetne domaće igrače. I mislim da bi mogli da naprave dobru ekipu i kao pre dve godine probaju da se domognu fajnal fora - istakao je Avsalović.

Bonus video:

00:50

Delije pevaju dok Željko Obradović priča

(Espreso sport/Meridian sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.