Nećete verovati: Svetislav Pešić doneo šokantnu odluku pred Olimpijske igre!
Svetislav Pešić, Foto: Starsport©

neverovatno

Nećete verovati: Svetislav Pešić doneo šokantnu odluku pred Olimpijske igre!

Ovo niko nije očekivao

Objavljeno: 15:26h

Šef stručnog štaba košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić zainteresovan je da ponovo postane trener Bajerna, tvrdi nemački Bild.

Bavarci su nedavno ostali bez trenera, pošto je klub zbog porodičnih razloga napustio španski strateg Pablo Laso.

Pešić je od 2012. do 2016. vodio klub iz Minhena, sa kojim je 2014. i postao šampion Nemačke. Svetislavov sin Marko je sportski direktor Bajerna.

- Nisam još za penziju. Dosad tokom karijere sam uvek planirao u okviru četvorogodišnjeg olimpijskog ciklusa. Videćemo… spreman sam i čekam Markov poziv, ali on još uvek okleva - izjavio je selektor Srbije za Bild.

Svetislav Pešić
Svetislav Pešić foto: Starsport©

Niko nije očekivao odluku Pešića da se vrati klupskom trenerkom poslu. Bilo je priča da će njegov poslednji trenerski angažman biti reprezentacija nakon čega će staviti tačku na njegovu veliku trenerku karijeru, međutim, još se nije ''umorio'' legendarni Svetislav Pešić.

Pred „Karijem“ Pešićem i Srbijom su Olimpijske Igre u Parizu za koje se nacionalni tim uveliko sprema. U prvoj proveri pred prestižno takmičenje Srbija je pobedila domaćina Francusku, da bi potom pretrpela poraze od Australije i Sjedinjenih Američkih Država u Abu Dabiju.

Naredna provera na programu je u nedelju protiv Japana, a generalna proba protiv Grčke zakazana je za ponedeljak. Oba meča biće odigrana u Beogradskoj Areni.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

Espreso / Sport klub / Prenela: Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.