Šta se dešava sa Bogdanovićem? Pešić ogolio sve probleme!
Svetislav Pešić, Foto: Starsport©

alarm

Šta se dešava sa Bogdanovićem? Pešić ogolio sve probleme!

Selektor zabrinuo naciju

Objavljeno: 21:22h

Košarkaška reprezentacija Srbije je u Abu Dabiju izgubila od Amerikanaca sa 105:79 u pripremnom meču za Olimpijske igre.

Selektor "orlova" Svetislav Pešić dao je svoj komentar utakmice. - Videli smo snagu i individualni kvalitet američke reprezentacije. Podelio sam utakmicu na dva dela, prvi smo izgubili 14, drugi 12 poena. Dobili smo poslednju četvrtinu, a igrali nerešeno u prvoj. Očigledno se radi o fantastičnoj ekipi, ali mi nismo bili u mogućnosti da pokažemo sve kvalitete, iz poznatih razloga - rekao je Pešić.

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanovićfoto: Starsport©

Osvrnuo se Pešić i na povrede u timu "orlova", a na terenu ponovo nije bilo kapitena Srbije Bogdana Bogdanovića. - Dobrić je posle sedam dana opet u stroju i nama je važno da igra. Petrušev je opet ponovo odigrao dobru utakmicu. Nismo mogli da računamo na Bogdanovića i Milutinova, dok ostali dolaze u formu, poput Micića, a dugo nije igrao. Očekujem da narednih dana napredujemo. Ako ne bude nepredviđenih povreda, možemo dobro pripremljeni da odemo na Olimpijske igre - dodao je Pešić.

Bonus video:

00:21

Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.