Ergin Ataman je udarna vest!
Ergin Ataman, Foto: EPA/Georgia Panagopoulou

to je to

Ergin Ataman je udarna vest!

Sve je sada jasnije

Objavljeno:

Ergin Ataman je pre godinu dana prešao iz Efesa u Panatinaikos. Tada je obećao velike stvari, kada je PAO izgubio prvi meč u plej ofu obećao je da odlazi ako ekipa ne ode na Fajnal for, a na kraju je učinio ono zbog čega nema niti jednog razloga da napusti klub.

Osvojio je Evroligu sa ekipom koja je maltene bila kompletno nova. Ergin Ataman je napravio hemiju među igračima, pogodio sa pojačanjima i u ključnim momentima oni su bili pravi.

Ergin Ataman
Ergin Ataman foto: EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU

PAO je dobio Real u finalu u Berlinu, skinuo mu krunu i postao po sedmi put prvak Evrope. Predsednik Dimitris Janakopulos ne namerava tu da se zaustavi. Najavljuje napad na Realov rekord, a u tome želi da mu pomaže Ergin Ataman.

- Kada ciljaš pet uzastopnih evropskih titula i kada želiš da pretekneš Real, onda „zaključavaš“ sve igrače koji ti trebaju, a moraš i da obezbediš da maestro ostane stanovnik Atine narednih godina - napisao je na Instagramu Janakopulos.

Ataman je po dolasku u Atinu potpisao dvogodišnji ugovor, a kako sada izgleda PAO namerava da mu ponudi da vodi ekipu još dugo godina. Inače PAO je pred novu sezonu doveo Lorenza Brauna, a rešio je i da zadrži Kendrika Nana, Džerijana Grenta i Marijusa Grigonisa.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

(Espreso/Sport klub/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.