NBA zvezda zagrmela posle atentata na Trampa: Setio se jednog užasnog događaja!
Stef Kari, Foto: EZRA SHAW / Getty images / Profimedia

pravo u centar

NBA zvezda zagrmela posle atentata na Trampa: Setio se jednog užasnog događaja!

NBA zvezda digla glas

Objavljeno: 11:34h

Nakon selektora košarkaške reprezentacije SAD-a Stiva Kera, oglasio se i najbolji šuter svih vremena Stef Kari povodom atentata na bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Košarkaški tim se trenutno nalazi u Abu Dabiju gde će igrati protiv selekcije Srbije.

- Probudio sam se, pogledao u telefon i video nekoliko poruka. Tužno zaista, u poslednje vreme su svi samo pričali o izborima i stanju politike u našoj zemlji. A onda se dogodi ovo i probudi brdo emocija u vama, shvatate da ima mnogo toga što treba da se ispravi u našoj zemlji kao narod. Pre svega kontrolu upotrebe oružja, očigledno. Vidite da je moguće da se dogode ovakvi napadi, a iznad svega treba da širite pozitivnost i dobre stvari. Zvuči kao floskula, ali tako treba i mi smo u tome najbolji. Moramo da reagujemo, ovo je zaista tužno - rekao je Kari.

Stef Kari
Stef Karifoto: TNS / ddp USA / Profimedia

Setio se kobnog 11. septembra.

- Sećam se 2010. godine, igrali smo 11. septembra. I tada sam osećao sličan vajb, nosio sam takođe dres reprezentacije. Mi treba ovaj trenutak da iskoristimo da se ujedinimo kao narod, da iskoristimo ovu platformu da budemo bliži sa svojim porodicama i prijateljima, našoj zemlji maksimalno koliko možemo. Nadam se da će to da pošalje dobru energiju ljudima kod kuće, dok nas budu gledali kako igramo. Znam da je sve ovo mnogo veće, nadam se da će se o ovome pričati mnogo više i da će izazvati pravu reakciju tamo gde treba.

Srbija sa selekcijom Sad igra u sredu od 18 časova po srednjoevropskom vremenu.

Bonus video:

00:29

Nikola Jokić

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.