SFEROPULOS "ODUVAO" OBRADOVIĆA!
Obradović i Sferopulos, Foto: Starsport©

DA LI STE OVO OČEKIVALI?

SFEROPULOS "ODUVAO" OBRADOVIĆA!

Crveno-beli likuju

Objavljeno: 11:34h

Iako nije sve počelo idealno za Crvenu zvezdu i Janisa Sferopulosa, sezonu 2023/24 su završili osvajanjem "triple krune".

Grčki stručnjak je uspeo da nadigra Partizan i Željka Obradovića u svim takmičenjima, pa je stoga zaslužio prestižnu nagradu.

Ovog vikenda u hali "Aleksandar Nikolić" održava se tradicionalna košarkaška klinika "Dušan Ivković", koja okuplja veliki broj domaćih trenera i onih spremnih od njih da uče. Tim povodom, Udruženje košarkaških trenera Srbije iskoristilo je priliku da nagradi šefove struka koji su u minuloj sezoni ostvarili zavidne uspehe u domaćim takmičenjima.

Janis Sferopulos
Janis Sferopulosfoto: Starsport©

Od trenera muških selekcija nagrade su dobili: Janis Sferopulos iz Crvene zvezde (pobednik Kupa "Radivoja Koraća", prvak ABA lige i Superlige Srbije), Vladimir Jovanović iz Spartaka (prvak ABA2 lige), Miloš Isakov-Kovačević iz Vojvodine (prvak KLS), Marko Boltić iz BKK Radničkog (prvak Druge muške lige Srbije), kao i Vladimir Đorđević, Miljan Marjanović, Pavle Trifunović, Vladimir Jojić, Igor Radivojević, Velid Hadžerić, Predrag Mušicki, Igor Jozić, Mihailo Ljubinac, Aleksandar Jovanović, Dušan Nikolić, Bojan Simanić i Dragoljub Avramović, prenosi "Sportski žurnal".

Od trenera ženskih selekcija nagrade su dobili: Milan Vidosavljević iz Mege (osvajač Kupa Milana Cige Vasojevića i prvak Srbije), Dragiša Stamenković iz ŽKK Ras (prvak Druge ženske lige Srbije), kao i Igor Petričević, Jelena Stošić, Teodora Marunkić i Nikola Čolić.

Bonus video:

00:18

KK Crvena zvezda, KK Partizan, Delije, Pionir, večiti derbi

(Espreso sport/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.