POSLE LEDEJA I PANTERA NA POMOLU JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ PARTIZANA?
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

crno-beli

POSLE LEDEJA I PANTERA NA POMOLU JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ PARTIZANA?

Ne može da se pohvali partijama u crno-belom dresu u sezoni koja je sada već iza nas

Objavljeno:
I K

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović, u sezoni iza nas, nije bio u prepoznatljivoj formi. Nije to onaj stari Aleksa, koji je pre tri sezone došao među tabor crno-belih i svojim neverovatnim i monstruoznim partijama, bio glavni “motor” Parnog valjka, a borbenošću i davanjem 100 odsto sebe na terenu, zasenio je Grobare i vrlo brzo postao ljubimac navijača. Kao neko, ko je trebao da bude uzdanica ekipe, i od koga se to i očekivalo prethodne sezone, utisak je da “domaći zadatak” nije dovoljno dobro odradio.

Aleksa Avramović
Aleksa Avramović foto: Starsport

Da li je pravi Aleksa falio Partizanu, pogotovo u nekim bitnim mečevima kada je plej crno-belih bio neprimetan - definitivno. Mnogo se pitanja nameće iz gore navedenog, a možemo reći da je jednog od glavnijih - šta bi bilo da je Aleksa bio u sjajnoj formi kakva mu nije starana? Šta bi bilo kad bi bilo…Ali, sezona je gotova, nema mesta za diskusiju, fokus je već na narednoj.

Uprava Partizana je vrlo ozbiljno ušla u letnji prelazni rok i rekonstrukciju tima koja je neminovna usled izostanka rezultata. Pominju se dolasci kao i odlasci iz crno-belog tabora, a prvo pojačanje Partizana je dobro poznato ime i dete kluba - Vanja Marinković.

Aleksa Avramović
Aleksa Avramović foto: Starsport©

Sa druge strane, kofere su spakovali Kevin Panter od koga se klub i zvanično oprostio i Zek Ledej - čeka se da Olimpija Milano potvrdi njegov transfer. Međutim, tu nije kraj odlascima, jer bi njihovim stopama mogao da krene i Aleksa Avramović, za koga u redu stoje nekoliko klubova, ali najkonkretniju ponudu na stolu ima od - Dubaija. Sa obzirom na razočaravajuću sezonu, kao i nezadovoljstvo Grobara, Aleksin odlazak iz Partizana nije nerealan, čak štaviše, veće su šanse da ga ne vidimo naredne sezone u crno-belom dresu, iako ima ugovor sa Parnim valjkom na još godinu dana. Sudbina Avramovića u Partizanu, biće poznata u doglednom periodu.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.