OGLASIO SE MARIO HEZONJA! Hrvat otkrio gde nastavlja karijeru (FOTO)
Mario Hezonja (desno) tokom utakmice Real Madrida i Panatinaikosa u finalu Evrolige u sezoni 2023/24, Foto: EPA/RONALD WITTEK

GROBARI NA NOGAMA!

OGLASIO SE MARIO HEZONJA! Hrvat otkrio gde nastavlja karijeru (FOTO)

Kraj letnje sapunice

Objavljeno:
Veljko Petrović

Kraj spekulacija! Mario Hezonja se oglasio na svom X nalogu i potvrdio gde će igrati naredne sezone.

Pričao se dugo o veleizdaji i odlasku u Barselonu, a onda se saznalo da mu je Partizan ponudio vrtoglavu cifru za trogodišnji ugovor.

Mario Hezonja (desno) tokom utakmice Real Madrida i Panatinaikosa u finalu Evrolige u sezoni 2023/24
Mario Hezonja (desno) tokom utakmice Real Madrida i Panatinaikosa u finalu Evrolige u sezoni 2023/24foto: EPA/RONALD WITTEK

Na kraju se pojavila informacija da je hrvatski krilni košarkaš dogovori produžetak saradnje sa Realom Madridom na još pet godina.

"Kraljevski klub" dao mu je bogatu ponudu koju je momak iz Dubrovnika prihvatio što je potvrdio u svom obraćaju na društvenim mrežama.

- Kao što svi znate, nakon moje poslednje utakmice u sezoni postao sam slobodan igrač i slobodan sam da odlučim gde želim da igram narednih godina. Ni sa kim do sada nisam sklopio nikakav ugovor, a kao što rekoh, uvek ćete to čuti od mene. Real Madrid je verovao u mene kada mnogi nisu, brinuo se za mene i moju porodicu od prvog dana kada sam stigao i učinio da se osećamo kao kod kuće. Jedina namera mi je bila da ostanem i sa zadovoljstvom vam mogu saopštiti da ću još dugo nastaviti svoj put u MOJOJ KUĆI, MOM REAL MADRIDU - napisao je Hezonja.

Bonus video:

00:14

Hezonja jedini dobio aplauze

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.