SADA JE STVARNO KRAJ! Oglasio se Mario Hezonja!
Mario Hezonja, Foto: Starsport©

jasna poruka

SADA JE STVARNO KRAJ! Oglasio se Mario Hezonja!

Doviđenja i zbogom

Objavljeno:

Hrvatski košarkaš i velika želja Partizana, ali njegovih navijača Mario Hezonja, oglasio se putem svog zvaničnog Instagram naloga.

Povod za ovakav korak Hezonje bio je oproštaj od svog saigrača u Realu, legende španske i svetske košarke, Serhia Rodrigeza.

I dalje traju spekulacije i nade Grobara da bi Hezonja, kome je istekao ugovor sa Madriđanima ovog leta, mogao da od jeseni obučen crno-beli dres.

Objava Marija Hezonje
Objava Marija Hezonjefoto: Printscreen/instagram

Rodrigez je karijeru započeo u Estudijantesu iz kog je kao 27. pik na draftu otišao u NBA ligu 2006. godine. Nastupao je za Portland, Sakramento i Njujork Nikse, a 2010. odlučio je da se vrati u Evropu. Nakon nekoliko sjajnih sezona u Realu ponovo se otisnuo "preko bare" i obukao dres Filadelfije, ali nije se dugo zadržao. Posle jedne sezone vratio se u Evroligu i potpisao ugovor sa CSKA iz Moskve. Usledila je selidba u Milano i na kraju povratak u kraljevski klub.

Serhio Rodrigez
Serhio Rodrigezfoto: Starsport©

Sa reprezentacijom Španije bio je prvak sveta 2006. godine i šampion Evrope 2015, a osvojio je i dve olimpijske medalje - srebro u Londonu 2012. godine i bronzanu medlju u Riju 2016. godine.

Bonus video:

00:14

Hezonja jedini dobio aplauze

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.