"Ne zna sa kim ima posla - sumnjam u iskrenost Srbije!" Legendarni albanski fudbaler opleo po našoj zemlji
Navijači Albanije, Foto: Nderim Kaceli/IPA Sport / ipa-ag / imago sportfotodienst / Profimedia

SRAMNO!

"Ne zna sa kim ima posla - sumnjam u iskrenost Srbije!" Legendarni albanski fudbaler opleo po našoj zemlji

Bruka

Objavljeno:

Lorik Cana, legendarni albanski fudbaler nije baš najsrećniji što će Srbija i njegova zemlja najverovatnije organizovati U21 EURO 2027. godine.

Armand Duka, predsednik tamošnjeg Fudbalskog saveza izjavio je da je ovo čist fudbalski projekat sa dobrom političkom porukom.

Armand Duka
Armand Dukafoto: EPA/ARMANDO BABANI

- Znam da poštuju Duku, da su nam srpski fudbaleri pokazali poštovanje i mnogi su stali u našu zaštitu kada smo igrali u Beogradu. Međutim, njihovi osećaji nisu iskreni. To pokazuju u svemu što rade. Branio sam boje Albanije, igrao za reprezentaciju i govorim ono što osećam. Ja u ovom trenutku drugačije gledam na stav Srbije prema nama - rekao je Cana.

Lorik Cana (levo) u dresu reprezentacije Albanije
Lorik Cana (levo) u dresu reprezentacije Albanijefoto: AP

Rekorder po broju nastupa (93) za svoj nacionalni tim inače rođen u Prištini nastavio je svoje izlaganje.

- Armand Duka želi dobro našem fudbalu, ali nije pravi trenutak da s njima radimo nešto zajedničko. Zašto da ne u budućnosti, ako se stvari budu razvijale kako treba. Duka još uvek ne zna s kim ima posla i zato se ne slažem s njegovom odlukom da organizuje prvenstvo sa Srbijom. Sumnjam u njihovu iskrenost za bilo kakvu saradnju s albanskim faktorom. Ponavljam, smatram da ovo nije pravi put i nije vreme da se radi nešto zajedničko s njima - zaključio je Cana.

Bonus video:

01:23

ALBANIJA VAPI ZA SRPSKIM TURISTIMA: Naši građani preneli iskustva sa letovanja na albanskom moru, evo kako su se proveli!

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.