Zvezdin "Mesi" zbog Humske kuva tefter milionerima!
Fudbaler Crvene zvezde i Partizana, Foto: Starsport

KUVA SE

Zvezdin "Mesi" zbog Humske kuva tefter milionerima!

Zvezdin "Mesi", kako zovu fudbalera koji je nedavno napunio 17 godina

Objavljeno: 15:26h

Mnogo razloga za zadovoljstvo imali su čelnic iCrvene zvezde posle 174. večitog derbija, gde su crveno-beli slavili protiv Partizana sa 4:0! Ovo je bila i najubedljivija pobeda Zvezde nad večitim rivalom kao gosta u Humskoj u istoriji derbija.

Najzaslužniji za to bio je Šerif Endiaje, koji je postigao het-trik, ali jedan od onih koji su obeležili derbi bio je i mladi Andrija Maksimović.

Zvezdin "Mesi", kako zovu fudbalera koji je nedavno napunio 17 godina, upisao je sjajnu asistenciju za vođstvo od 2:0, a odigrao je vrhunsku utakmicu i zapao je za oko mnogim fudbalskim velikanima.

Andrija Maksimović
Andrija Maksimovićfoto: Starsport

Kako Telegraf saznaje, zbog Maksimovića je specijalno na večiti derbi u Humsku stigao i skaut Borusije iz Dortmunda.

On se posredno raspitao jednog srpskog agenta koji živi i radi u Nemačkoj, da li će Maksimović uopšte i biti u konkurenciji za tim.

Informacija je stigla i do čelnika Zvezde, koji su takođe upoznati da Dortmund već duže ozbiljno prati Maksimovića, pa je u poslednji čas i doneta odluka da on startuje na derbiju, iako su svi očekivali da ulogu drugog "bonus" igrača zauzme Stefan Lekovića kao štoper uz Nasera Đigu.

FK Borusija Dortmund
FK Borusija Dortmundfoto: EPA/Friedemann Vogel

Maksimović je šansu u potpunosti iskoristio, zasijao je na najvažnijoj utakmici srpskog fudbala, prethodno je isto učinio i u omladinskoj Ligi šampiona protiv Benfike, te se očekuje da će u narednom periodu kupiti mesto u startnoj postavi i da će sve više dobijati šansu kao ozbiljan adut kluba sa Marakane.

Skaut Dortmunda je sasvim sigurno "napunio tefter" utiscima, a ostaje da se vidi da li ćemo već od januara videti i konkretnu ponudu "Milionera" iz Dortmunda, koji bi mogli da pošalju milione na Marakanu, jer Maksimovića mnogi vide kao igrača koji bi mogao da donese možda i rekordan novac od transfera.

Bonus video:

00:43

Atmosfera pred meč Zvezda - Benfika

(Espreso/Telegraf/D.U./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.