Na Marakanin 50. rođendan je igrao protiv Zvezde: 11 godina kasnije došao je trenutak koji je čekao ceo život!
Rade Krunić, Foto: EPA/MOHAMMED BADRA

zanimljivo

Na Marakanin 50. rođendan je igrao protiv Zvezde: 11 godina kasnije došao je trenutak koji je čekao ceo život!

Novo pojačanje crveno-belih zna kako se slavi rođendan najvećeg srpskog stadiona

Objavljeno:

Rade Krunić je u Crvenu zvezdu stigao u letnjem prelaznom roku, a kao neko ko je veliki zvezdaš zna koliko su ispunjene tribine važan faktor na svakom meču, kao i na predstojećem duelu protiv Napretka kada će u subotu od 20 sati dočekati ekipu iz Kruševca i proslaviti 61. rođendan Marakane.

- Naravno da se mnogo radujem i jako sam nestrpljiv da zaigram u crveno-belom dresu, s obzirom na to da ceo život čekam taj trenutak. Igrom slučaja sam igrao protiv Zvezde na proslavi 50. rođendana Marakane i sećam se sjajne atmosfere i prisustva ogromnog broja navijača. Ne sumnjam da će i ovaj put biti slično, ovo je odlična prilika da se podrži ekipa i poraste samopouzdanje za sve utakmice koje dolaze - istakao je Rade Krunić.

Rade Krunić
Rade Krunićfoto: ANP / ddp USA / Profimedia

Pred crveno-belima je gust raspored utakmica.

- Ritam će sigurno biti jako težak, s obzirom na to da se ove godine igra i više utakmica u Ligi šampiona. Mi treba prevashodno da razmišljamo o narednom protivniku, i da idemo korak po korak. Delije i Marakana su uvek bili naš igrač više na terenu i siguran sam da će tako da bude i ovog puta - zaključio je Krunić.

Bonus video:

00:29

Marakana grmi pred meč Zvezda - Bode

(Espreso/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.