Gospodski rastanak u Crvenoj zvezdi!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport

kraj saradnje

Gospodski rastanak u Crvenoj zvezdi!

Obe strane ispoštovale dogovor

Objavljeno: 09:39h

Imala je Crvena zvezda gospodski dogovor sa jednim od najboljih fudbalera koji su poslednjih decenija kročili na "Marakanu".

Nakon što je izboren plasman u Ligu šampiona, In-beom Hvang je prešao u redove Fejnorda.

Reprezentativac Južne Koreje otkrio je kako došlo do dogovora sa holandskim velikanom.

- Pre svega, naš meč u plej-ofu Lige šampiona odigrao se 28. avgusta, a dan ili dva pre tog meča kontaktirali su me Fejenord i još jedan tim (verovatno Ajax). Pošto je meč bio zaista važan za mene i tim, odlučio sam da se fokusiram na igru. Takođe sam razgovarao sa svojim agentom, i nakon utakmice smo konkretnije razgovarali o stvarima, uključujući finansijska pitanja - rekao je Hvang i dodao:

In-beom Hvang
In-beom Hvangfoto: FK Crvena zvezda

- Srećom, Fejenord je odlučio da me angažuje plaćanjem otkupne klauzule, na čemu sam veoma zahvalan. Kao što je poznato, holandski klubovi su poznati po razvoju i prodaji mladih igrača, ali iako ću uskoro napuniti 28 godina, oni su ipak odlučili da ulože u mene. Za to sam zaista zahvalan i osećam veliku odgovornost.

Ne manjka mu motivacije...

- Zato želim da pružim dobre nastupe. U junu sam pomenuo da, bez obzira na to koju odluku donesem, želim da to bude nešto što može doprineti, makar i na mali način, korejskom fudbalu. Ovaj transfer nije izuzetak. Imam osećaj odgovornosti da dobro igram u holandskoj ligi jer to može otvoriti više prilika za mlađe igrače da dođu u ligu. Moram da nastavim da dajem najbolje od sebe kao i uvek, kako bih zadovoljio klub i navijače.

Za Hvanga je navodno bio zainteresovan i Ajaks, ali se ipak odlučio da klub iz Roterdama.

Bonus video:

01:39

Zvezda i Delije zovu navijače na Bode Glimt

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.