"Nećemo im verovati i ponosni bićemo, što zvezdaško srce, bije nam iz grudi!" Emotivan oproštaj Zvezde od Bore
Bora Đorđević sa šalom i dresom Crvene zvezde, Foto: Starsport©

LJUBIMAC DELIJA

"Nećemo im verovati i ponosni bićemo, što zvezdaško srce, bije nam iz grudi!" Emotivan oproštaj Zvezde od Bore

Voljeni navijač crveno-belih

Objavljeno:
Veljko Petrović

Bora Đorđević, frontmen rok grupe Riblja Čorba, preminuo je u 72. godini u Ljubljani, a od njega se oprostio fudbalski klub Partizan.

Bora Čorba je bio poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, ali će zauvek ostati povezan i sa večitim rivalom svog voljenog tima.

Od legendarnog muzičara oprostila se i njegova Crvena zvezda, a mi vam poruku prenosimo u celosti.

Легендарни рокер и фронтмен групе "Рибља чорба", уједно и велики звездаш - Бора Ђорђевић, умро је у 72. години живота. ФК Црвена звезда изражава дубоко саучешће породици Ђорђевић.

Бора је последње дане живота провео у болници у Љубљани због јаке упале плућа, као и погоршања са хроничном, опструктивном болешћу плућа. Овог јутра, стигла је тужна вест, која гласи да нас је Бора напустио. Ипак, никада његови хитови неће бити заборављени, а веза са Црвеном звездом биће вечно уткана у зидине Маракане.

Бројне Звездине песме којих је аутор ће наставити са истим поносом да се певају на нашој Маракани. Певаћемо пуног срца "Поносан буди", "Живот", "Победа", "Михајло где си ти". И не само њих, већ читав албум "Песме са севера".

- Свако ко нешто пише, жели да народ то прихвати. Веома ми је драго што песма "Не веруј им сине", звучи боље када је певају Делије него када сам је ја отпевао. Сваки пут се најежим. Помагао сам навијачима кад су ме звали. И опет ћу ако буде прилике - говорио је Бора, а многе анегдоте има и из Барија када је Звезда постала првак Европе.

- Један навијач ми је сасвим озбиљно рекао - да нисмо победили, пробушили бисмо брод насред мора.

Хвала ти Боро што смо били твоји савременици и једно ти обећавамо - Нећемо им веровати и поносни бићемо, што звездашко срце бије нам из груди! Нека ти је вечна слава - stoji u poruci crveno-belih.

Bonus video:

01:42

Simptomi hronične opstruktivne bolesti pluća zbog koje je Bora Čorba na kiseoniku: Ovo je 5. najčešći uzrok smrti u Srbiji

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.