Velika želja Delija u Zvezdi?
Vladan Milojević, Foto: Starsport

navijači u transu

Velika želja Delija u Zvezdi?

Dugo godina ga crveno-bele pristalice priželjkuju na Marakani

Objavljeno:

Fudbalski klub Crvena zvezda sprema se da promoviše dva nova igrača, saznaju "Sportske.net".

Nemanja Radonjić je dogovoren i vratiće se u Crvenu zvezdu nakon boravka u Olimpik Marseju, Herti, Torinu i Majorci, te će ponovo delovati po levom krilu kluba u kojem je igrao najbolji fudbal u karijeri.

Osim njega, na stadion "Rajko Mitić" trebalo bi da stigne i Rade Krunić, saznaju "Sportske.net". Nije još sve potpuno zaključeno sa bosanskohercegovačkim fudbalerom koji napušta Fenerbahče, ali trebalo bi da bude do sutra u ponoć kada istekne rok za registraciju igrača za Ligu šampiona. Vezista je kontaktiran i od strane Al Vahde koja je bila spremna i i dalje je spremna da mu ponudi visoka primanja.

Rade Krunić u dresu Fenerbahčea
Rade Krunić u dresu Fenerbahčea foto: ANP / ddp USA / Profimedia

Rade Krunić će tako predstavljati zamenu za In-beom Hvanga koji je napustio klub i potpisao za Fejenord. Doskorašnji vezista Milana nikada nije krio svoju ljubav prema Crvenoj zvezdi, pa će tako postati još jedan od onih kojem će se ostvariti dečački san. U jednoj izjavi iz prošlosti je to i dočarao.

"Kad ste dečak rođen u našim krajevima i igrate fudbal, san vam je da jednom zaigrate ili za Crvenu zvezdu ili Partizan. Ja sam maštao o Zvezdi i verovao sam da ću igrati na Marakani", kazao je Krunić.

Kada je reč o Suailu Meiteu, kako saznaje naš portal, Benfika je zahtevala od Crvene zvezde da on nema pravo nastupa u duelu dva tima u Ligi šampiona, što je srpski tim odvratilo od transfera.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.