Veliki povratak u Partizan!
Fudbaleri Partizana, Foto: EPA/PETER KLAUNZER

bomba

Veliki povratak u Partizan!

Konačno lepe vesti za crno-bele

Objavljeno:

Odlazak Svetozara Markovića u Viktoriju iz Plzenja otvorio je "rupu" u centralnom delu odbrane Partizana, koju klub iz Humske mora pod hitno da zakrpi. Kako Telegraf saznaje, crno-beli su voljni da vrate Mihajla Ilića (21) iz Bolonje, koga su italijanskom klubu prodali protekle zime za 5.500.000 evra.

Naravno, u pitanju je pozajmica, jer je mladi igrač vezan za Bolonju višegodišnjim ugovorom. No, kako u prvih šest meseci nije dobijao priliku, a velika je verovatnoća da će se i ove jeseni teško izboriti za minute, klub iz Humske voljan je da pozajmi Ilića i tako reši i svoj, ali i problem mladog fudbalera.

Mihajlo Ilić
Mihajlo Ilićfoto: Starsport©

Tokom današnjeg dana vode se intenzivni pregovori u tom pravcu, jer Partizan na tržištu u ovom momentu naprosto nema rešenja, nema igrača sa srspkim pasošem, a angažovanje još jednog stranca nije baš popularna i krajnja je opcija, jer je u Humskoj već "legija" internacionalaca.

Bilo je, istina, ideja da se iz Šahtjora dovede Izraelac Stav Lemkin i sve je bilo dogovoreno, ali su ukrajinski političari zaustavili transfer, zamerajući Partizanu učešće na letošnjem turniru u Moskvi.

Otuda je Ilić, kao dete kluba, ali i još uvek bonus igrač, izbio u prvi plan i, ako sve bude u redu, trebalo bi u najkraćem roku da zaduži Partizanov dres po drugi put.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

Espreso / Telegraf / Zoran Ivković


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.