Posle Saldanje, i on napušta Partizan!
Aleksandar Stanojević i fudbaleri Partizana, Foto: FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

čistka u parnom valjku

Posle Saldanje, i on napušta Partizan!

Došlo je vreme za nove izazove u njegovoj karijeri

Objavljeno:

Crno-beli žele da rasterete igrački kadar, dok je Kragujevčanima preko potrebno pojačanje na mestu ofanzivnog veziste.

Nije se Aleksa Janković naigrao u Partizanu, a kako sada stvari stoje promeniće sredinu i zaigraće u kragujevačkom Radničkom 1923.

Govorilo se prethodnih dana da će Šumadinci angažovati Danila Pantića, još jednog bivšeg igrača Partizana, koji je bio slobodan igrač, s obzirom na to da se u slovačkoj Trnavi zadržao svega 15 dana.

 Aleksa Janković
Aleksa Jankovićfoto: FOTO: FK Partizan

Čini se da su se Šumadinci okrenuli drugom rešenju i da će na stadion „Čika Dača“ stići upravo Aleksa Janković, brzonogi ofanzivni vezista, koji može da pokrije i levu i desnu stranu terena.

Radnički je prethodnih dana ostao bez novopečenog reprezentativca Milana Aleksića, koji je potpisao ugovor sa članom Čempionšipa, Sanderlendom, u transferu vrednom tri miliona evra.

Nedugo potom, Šumadincima se povredio jedan od najboljih igrača Milutin Vidosavljević, kojeg očekuje duža pauza. I zbog te dve činjenice reagovalo je rukovodstvo Radničkog 1923.

Janković je u Partizan došao iz Čukaričkog, kao slobodan igrač, a u Radnički sigurno neće odlaziti na pozajmicu, već će biti stoprocentno igrač Kragujevčana.

Janković je za crno-bele odigrao svega deset mečeva, postigao je jedan pogodak. Prethodno je nastupao za Čukarički i Voždovac.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

Espreso / Sportklub


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.