Poruka i crveni alarm... Kraj?
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport

nije dobro...

Poruka i crveni alarm... Kraj?

Veliki problemi za Parni valjak...

Objavljeno: 09:29h

Fudbalski klub Partizan poražen je kod kuće od Genta rezultatom 1:0 u prvom meču poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Crno-beli su tako doživeli još jedan neuspeh u nizu u evropskim takmičenjima ovog leta, nakon što su po dva puta izlazili kao gubitnici iz mečeva protiv Dinamo Kijeva i Lugana, i tako ostali bez šansi da se domognu grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope.

Sada, je, Parni valjak pred ispradnjem i u kvalifkacijama za Ligu konferencija, koji će, ako u revanš meču opet bude poražen od Genta, ostati bez evropskog takmičenja, pa će tako kao jedinu obavezu ove sezone imati Superligu Srbije.

Partizan je na meču protiv Genta imao nekoliko šansi, ali je činjenica da je i sreća okrenula leđa izabranicima Aleksandra Stanojevića koji nikako nisu mogli da zatresu mrežu belgijske ekipe.

Nema sumnje da je teško pao navijačima Partizana još jedan neuspeh svog voljenog kluba, a na društvenim mrežama se oglasio i beogradski muftija Mustafa Jusufspahić.

Vatreni pristalica crno-belih, mreži ''X'' i imao jednu jako duhovitu poruku:

- Fudbal je igra u kojoj treba dati gol – poručio je Jusufspahić.

Partizan će morati još da poradi pod palicom Stanojevića koji će imati dosta posla kako bi skockao ekipu dostojnu da upiše prvu pobedu u Evropi ove sezone, a poslednja šansa da se prekine crni niz poraza i da se opstane u evrpskom takmičenju - biće 28. avgusta kada se igra revanš duel koji će biti na programu od 18 časova.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.