Horor meč za TSC: Dva igrača manje i nokdaun od Makabija!
Žarko Lazetić (desno), Foto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

liga evrope kvalifikacije

Horor meč za TSC: Dva igrača manje i nokdaun od Makabija!

Pravi košmar za Bačkotopolčane...

Objavljeno: 09:51h
I K

Fudbaleri TCS-a iz Bačke Topole poraženi su u gostima od Makabija iz Tel Aviva rezultatom 3:0 u okviru prve utakmice plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

Početak duela, nije doneo neku dramu na meču. Izraelci su napadali, ali, nisu dolazili do nijedne nešto veće šanse da ugroze gol srpske ekipe. Bačkotopolčani su bili usresređeni samo na odbranu.

Prvu veću priliku na meču Makabi je i iskoristio u 26. minutu preko Dora Turgemana koji je nakon pokušaja Pereca sa sedam metara uspeo da odbijenu loptu od golmana prosledi u mrežu.

Nekoliko minuta kasnije, sviran je ofsajd TSC-u u kome se našao Saša Jovanović, ali, ostaće šokantno šta je čovek uspeo da promaši. Sa dva metara ispred gol linije, našao se sam, a loptu je nekim čudom uspeo da prebaci preko gola, neverovatno...

Muke za Bačkotopolčane su se nastavile, a još jedna i nizu, viđena je u 41. minutu duela kada je Mateja Đorđević kao poslednji igrač u odbrani faulirao protivničkog igrača i tako zaradio crveni karton, pa je srpski tim tako ostao desetkovan pre kraja prvog poluvremena.

Ali, to nije bio jedini isključujući karton za TSC, jer su fudbaleri Klafurića pred sam finiš prvog dela igre došli do još jednog. Veoma neoprezan, bio je Mihajlo Banjac koji je grubo startovao i tako dodatno pomrsio konce svom timu...

Nadmoćniji je bio Makabi i u drugom poluvremenu, sasavim očekivano sa obzirom da je TSC imao svega devet igrača na terenu, i nije mogao da izdrži u toliko oslabljenom formatu, pa se tako mreža Veljka Ilića zatresla i drugi put na meču.

Dor Perec kome je malo falilo da bude strelac prvog gola kod svoje ekipe, u 63. minutu je postigao pogodak glavom nakon što je ostao sam ispred golmana Bačkotopolčana i lako ga matirao.

Pokušao je nešto Klafurić dvostrukom izmenom ubacivši na teren, Stefana Jovanovića i Miloša Pantovića, ali, bilo je jasno da brojčana prednost igrača koju je imao Makabi na terenu ne može da promeni situaciju i da su već sada njegovi igrači u nokdaunu...

U 83. minutu, izraelski klub je došao i do trećeg gola na utakmici, a u strelce se upisao Madmon koji je ostao sam kao duh na drugoj stativi i lako zatresao mrežu Ilića.

Do kraja duela, ranjen TSC se jedva branio i čekao da se što pre završi meč, za njih, kao iz horor filma...Na kraju, novih golova nije bilo, pa je konačan rezultat meča glasio Makabi 3, TSC 0.

Revanš duel ove dve ekipe, odigraće se u Bačkoj Topoli 29. avgusta sa početkom od 21 sat.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.