Odbio ponudu - ne želi da ide iz Partizana!
Fudbaleri Partizana, Foto: FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

opa

Odbio ponudu - ne želi da ide iz Partizana!

Hoće da ostane u Humskoj

Objavljeno: 15:42h

Čudni su putevi gospodnji, a ponekad još čudniji fudbalski. Neki fudbaleri spremni su da stave igranje i karijeru na pauzu zbog dobrog ugovora.

Postoje brojni primeri, a možda je trenutno najizraženiji onaj Frenkija de Jonga u Barseloni. Već nekoliko sezona Holanđanin odbija da se mrdne iz Katalonije jer ima ugovor koji teško može da dobije negde drugde.

Frenk Kanute u duelu sa Miljanom Momčilovićem
Frenk Kanute u duelu sa Miljanom Momčilovićem foto: Starsport©

Ima i Partizan sličnu situaciju. Da se razumemo, daleko je klub iz Humske od “blaugrane” i daleko je ovaj igrač od fudbalskih kvaliteta De Jonga, ali priča je slična. Kako saznaje MaxBet Sport, vezista crno-belih Frenk Kanute odbio je ponudu kluba iz Saudijske Arabije. Razlog? Ugovor je manji od onog koji ima u Beogradu, a i život u srpskoj prestonici mu se dopada. Čak i u situaciji kad je otpisan i nije ni u protokolu za mečeve u evrokupovima i Superligi.

Ista je situacija i sa ponudama koje su stizale iz Evrope. One nisu bile tako finansijski izdašne kao ona iz Saudijske Arabije. Tako se Partizan našao u situaciji da mora da na plati drži igrača na kog Aleksandar Stanojević ne računa od povratka na klupu crno-belih.

Kanute ove sezone nije odigrao nijedan meč za Partizan. Stigao je prošlog leta iz Serkl Briža za 500.000 evra. Na 22 meča u prošloj setzoni postigao je jedan gol i upisao jednu asistenciju.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

Espreso / MaxBet sport / Prenela: I.K


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.