Terzić ljut posle meča u Norveškoj: Generalni direktor Crvene zvezde bez dlake na jeziku!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

crveno-beli

Terzić ljut posle meča u Norveškoj: Generalni direktor Crvene zvezde bez dlake na jeziku!

Oglasio se posle neuspeha

Objavljeno: 11:30h

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u Norveškoj od Bodo Glimta rezultatom 2:1 u okviru prvog meča plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nakon novog poraza u Evropi oglasio se generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić.

Priznao je da je očekivao bolje izdanje crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: FOTO: FK Crvena zvezda

- Da budem sasvim iskren očekivao sam bolju igru Crvene zvezde. Međutim, sve priče o teškom gostovanju u Bodeu su se ispostavile kao tačne. Brza podloga njihovog terena je izazvala nesigurnost kod naših igrača - rekao je Terzić i dodao:

- Ali i pored svega u Beograd se vraćamo sa aktivnim rezultatom. Imamo veliku priliku da pobedom na prepunoj Marakani obezbedimo učešće u prvom izdanju nove Lige šampiona u njenom izmenjenom formatu. Verujem da je svima jasno da to možemo i da je to ostvarivo. Verujem u naše igrače i našeg trenera Milojevića. Mnogo razloga imamo da verujemo. Ali sam i siguran da će to biti mnogo izvesnije i sigurnije uz podršku svih naših navijača. Želim da pozovem zvezdaše iz svih krajeva Srbije, iz Republike Srpske, Crne Gore, Severne Makedonije, da Marakana u sredu bude krcata i da podrškom sa tribina, verom i optimizmom, ponesu ovu ekipu koja sigurno ima kvalitet, do Lige šampiona.

Potom je pozvao navijače Crvene zvezde da u revanšu ispune Marakanu do poslednjeg mesta.

- Na Marakani su padali i mnogo veći timovi i ostvarivani su uspesi i kada se činilo da to nije moguće. Sada je itekako moguće i verujem da svi navijači prepoznaju trenutak da ovom timu koji ima veliki kvalitet, treba pomoć sa tribina kako bi ostvarili još jedan veliki uspeh i Crvenoj zvezdi doneli osam novih utakmice Lige šampiona. Zvezdaši, dođite u sredu da ispisemo novu stranicu Zvezdine istorije. Verujemo da zajedno možemo do nove Lige šampiona.

Bonus video:

01:07

Marko Ilić: Ne možemo biti zadovoljni izgubljenom utakmicom

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.