Fudbaleri Boda nezadovoljni: Trebalo je da pobedimo većom razlikom!
Fudbaleri Bodo Glimta slave vodeći gol protiv Crvene zvezde, Foto: EPA/Mats Torbergsen

liga šampiona

Fudbaleri Boda nezadovoljni: Trebalo je da pobedimo većom razlikom!

Zadovoljni zbog pobede, ali u ustima postoji gorak ukus

Objavljeno: 08:57h

Fudbaleri Bodo Glimta savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 2:1 u prvom meču u okviru plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona.

Norveški šampion je tokom velikog dela meča bio daleko bolji tim na terenu i može se reći da su crveno-beli imali sreće da se u Beograd vrate samo sa golom zaostatka.

Jedan od najboljih fudbalera ovog kluba Jens Peter Hauge priznao je da je razočaran krajnjim ishodom i pored pobede njegovog tima.

FK Crvena zvezda
foto: Mats Torbergsen / AFP / Profimedia

- Malo je čudno to reći, ali pomalo sam razočaran. Pokazali smo da smo fantastičan tim, bili smo bolji u većem delu utakmice. Trebalo je da šanse koje smo stvarali pretvorimo u još više pogodaka i postignemo bolji rezultat.

Norvežani su bili veoma opasni, lako su dolazili u situacije da zaprete golu Zvezde, a to je posebno bilo vidljivo u nastavku kada su pored gola propustili još dve, tri stopostotne prilike.

- Posle pauze smo izašli na teren energičnije i pritisli rivala tako da nisu to mogli da izdrže i onda smo dobili zasluženu nagradu. Posle vođstva 2:0 igra nam je malo postala zbrkana. Gosti su, nažalost, smanjili iz prekida, ali ostoji mnogo detalja kojia možemo da budemo zadovoljni - rekao je kapiten Patrik Berg i dodao:

- Ostao nam je pomalo neugodan osećaj, jer je meč završen pobedom od jednog gola razlike.

I strelac drugog gola Isak Mata ne krije nezadovoljstvo zbog pobede od "samo" jednog gola razlike.

Isak Mata i Naser Điga u duelu
Isak Mata i Naser Điga u duelufoto: EPA/Mats Torbergsen

- Kvalitetnu utakmicu smo odigrali. Baš smo bili dobri i mogli smo da pobedimo i više razlike, tako da je malo gorak ukus što je samo plus jedan. Biće teško tamo dole (u Srbiji, op. au), ali uspećemo - rekao je Mata.

Bonus video:

01:59

Mimović: Navijači su nam poručili da smo mi Zvezda

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.