Milojević osmislio taktiku i prvih 11 za Bodo?
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

samo hrabro

Milojević osmislio taktiku i prvih 11 za Bodo?

Potencijalni sastav Crvene zvezde

Objavljeno:

Vladan Milojević, trener Crvena zvezda, poslovično oprezan i odmeren odlučio je da Bode Glimtu predstavi 11 iskusnih fudbalera , spremnih za rovovsku bitku od 90 minuta.

Nije Vladan Milojević želeo mnogo da proba i eksperimentiše u Norveškoj. Ulog je ogroman, plasman u Ligu šampiona i novčana nagrada vredna 25 miliona evra, koja bi bila ozbiljan stimulans i lepa nagrada za klub.

Prema informacijama "Kurira", Crvena zvezda bi protiv Bodea trebalo da zaigra u formaciji 4-2-3-1. Na golu je siguran Marko Ilić, dok bi poslednju liniju činili - Seol kao desni bek, Uroš Spajić i Naser Điga kao štoperi, te Milan Rodić kao levi bek.

U veznim redu, u paru, nešto povučenije igraće Timi Maks Elšnik i Hvan, malo iznad njih, ofanzivnije biće Mirko Ivanić. Po levoj strani dejstvovaće Piter Olajinka.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezdafoto: Starsport©

Desno krilo je i najveća enigma za trenera Vladana Milojevića. U Bodeu nije trenirao Puma Rodrigez iz predostrožnosti i sitne povrede koju je zaradio u Beogradu. Umesto njega bi mogao da počne Milson. Konačnu odluku doneće Vladan Milojević na dan utakmice.

Mesto napadača rezervisano je za Šerifa Endijaja. Poznato je koliko trener Vladan Milojević ceni njegove radne, ali i golgeterske sposobnosti. Bio je Senegalac pošteđen proteklog vikenda zbog sitnije povrede, a po prikazanom na treningu na veštačkom terenu Bodea deluje da je zdrav i spreman. Brazilac Bruno Duarte čeka šansu kao zapeta puška, bio je u prednosti na treningu u Beogradu, dobio poverenje, tako da i na toj poziciji postoji kolebanje kod trenera Vladana Milojevića.

Tim Crvene zvezde za Bode (4-2-3-1): Ilić - Seol, Điga, Spajić, Rodić - Elšnik, Hvan - Puma (Milson), Ivanić, Olajinka - Endijaj (Duarte).

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso sport/Kurir A.R)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.