Natho zabrinuo navijače Partizana?
Birbas Natho, Foto: Starsport©

šok

Natho zabrinuo navijače Partizana?

Fudbaleri Partizana su otputovali u Lubin gde ih u utorak očekuje utakmica protiv Dinamo Kijeva

Objavljeno: 13:47h

Fudbaleri Partizana otputovali su u Lublin gde će u utorak od 20.00 igrati prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinamo Kijeva. Jedan od najiskusnijih, Bibars Natho, bio je vrlo jasan i precizan u željama, kako ličnim, tako i timskim.

Crno-beli su započeli tesnom pobedom protiv Napretka, ali biće potrebno mnogo više kako bi se savladala ukrajinska ekipa:

- Dobro je da smo započeli pobedom. Nije bila laka utakmica, ali se pišu samo tri boda. Očekuje nas teška utakmica. Znamo šta želimo, želimo Ligu šampiona. Ovo je jedna od dve utakmice i želimo da imamo dobar rezultat pred povratak - rekao je Natho.

Birbas Natho
Birbas Natho foto: Starsport©

Nije se našao u startnih 11 protiv Napretka, ali je Natho optimista i profesionalac, pa bi želeo da se u tu ulogu vrati što pre:

- Onog dana kad ne budem želeo da budem u prvoj postavi prestaću da igram fudbal. To je moj mentalitet. Želim da uvek budem najbolji, želim da počinjem, ali na kraju imamo trenera i on odlučuje. Ako trener kaže da je bolje za tim da počnem sa klupe, ja ću tako postupiti. Profesionalac sam i potrudiću se da ulaskom na teren povratim mesto u startnih 11. To je naš posao - istakao je Natho.

Partizan je imao u pripremnim mečevima slične rivale poput Kijevljana:

- Nije isto u Ligi šampiona i prijateljskoj, ali mislim da su CSKA i Dinamo Moskva sličnog kvaliteta. Igrali smo sa dobrim ekipama na pripremama, a ne sa onima koje možemo da dobijemo sa pet, ili šest golova razlike - poručio je Bibars Natho.

Partizan će na „Lublin Areni“ igrati prvi meč drugog kola, revanš je u Beogradu 31. jula.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

Espreso / Sport klub / Nikola Paripović / Prenela: Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.