Ogroman problem za Partizan: Ova četvorica ne mogu da ispune Stanojevićeve zahteve!
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport

neverovatno

Ogroman problem za Partizan: Ova četvorica ne mogu da ispune Stanojevićeve zahteve!

Šta će Grobari reći kada čuju ovo?

Objavljeno: 12:49h

Provukao se Partizan na premijeri u Superligi. Na jedvite jade savladan je Napredak u Humskoj pogotkom Mateusa Saldanje u sudijskoj nadoknadi (1:0).

Gostovanje u svojoj kući za zaborav! Nezadovoljan je bio trener Aleksandar Stanojević izdanjem svog tima, a kako i da ne bude. Već u utorak sledi duel kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva. Ne deluje da je crno-beli tim spreman za takav izazov.

Znate moj stil i način igre. Furiozno, dinamično, ali trenutno ne možemo da igramo tim ritmom. Titulu ne osvajaju majstori, ona se uzima na ludačku energiju – izjavio je Stanojević posle meča sa Napretkom.

A ludačke energije nema. Nema ni bazične energije da se pokrene “parni valjak”. Koreni problema vuku se još iz Rusije. Posle ubedljivog poraza od CSKA (3:0), strateg crno-belih je dao zanimljivu izjavu, sličnu onoj posle prvog meča u Superligi.

Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević foto: Starsport©

Nisam zadovoljan drugim poluvremenom. Neki igrači koji su ušli u igru nisu pokazali talenat, ali to je naš problem i rešićemo to. Nismo igrali kako smo želeli. Igra i rezultat, to nije dovoljno za Partizan – rekao je tada Stanojević.

ČETVORICI TEŠKO PADAJU STENOJEVIĆEVI TRENINZI

Već tada je trener Partizana znao sa kakvim problemima se suočava. A oni nisu bezazleni. Kako saznaje MaxBet Sport, grupa inostranih fudbalera teško se nosi sa načinom rada i treninzima srpskog trenera. Ne prija im jak tempo. Pomenuo je Stanojević ludačku energiju, ali za sada ne može da je izvuče od svojih izabranika ni na treninzima.

U grupi igrača koji se nisu snašli u metodologiji novog-starog trenera su Mateus Saldanja,Natan de Medina, Ksander Severina i Aldo Kalulu. Osim Brazilca, svi su propustili po najmanje jedan pripremni meč u Rusiji. Natan de Medina se čak požalio posle meča s Dinamom iz Moskve da mu je potrebno četiri dana za oporavak od utakmice.

Deluje da će Stanojeviću biti potrebno vreme da utegne ekipu po svojim merilima. Jedini je problem što Partizan vremena nema. U narednih desetak dana rešava evropsku sudbinu, a samim tim i sudbinu čitave sezone.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

Espreso / MaxBet sport / Prenela: Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.