Erupcija na Marakani: Zvezda pronašla vrhunsko pojačanje sa EURA?
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport

bomba

Erupcija na Marakani: Zvezda pronašla vrhunsko pojačanje sa EURA?

Radi se o neverovatnom igraču

Objavljeno: 17:47h

Fudbalski klub Crvena zvezda još uvek ne planira da završi letnji prelazni rok i o tome svedoče svakodnevne informacije o metama šampiona Srbije.

Juče se na spisku potencijalnih novih pojačanja pojavio Felisio Milson koji brani boje Makabija iz Tel Aviva i napada preko levog krila, a kako "Sportske.net" saznaju Crvena zvezda juri još jednog centralnog vezistu.

Prema informacijama pomenutog izvora, Crvena zvezda je zainteresovana za slovenačkog reprezentativca i aktuelnog veznog fudbalera ljubljanske Olimpije Timija Maksa Elšnika.

Transfer neće biti lako ostvariti jer su njega nakon odličnih izdanja na Evropskom prvenstvu skautirali Sautempton i Lester, što bi bio njegov povratak u Englesku gde je prethodno nastupao za Derbi kaunti, Svindon, Mensfild i Nortempton.

Timi Elšnik
Timi Elšnikfoto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Elšnik je prvenstveno centralni vezista, ali može da se spusti i u defanzivniju rolu, ali i da igra isturenije. Ugovor sa Olimpijom mu ističe iduće godine i to je olakšavajuća okolnost za Crvenu zvezdu, ali i druge klubove koji ga žele.

Zvezda želi dodatno da ojača konkurenciju u srcu igrališta gde trenutno Vladan Milojević ima In-beom Hvanga i Gelora Kangu koje je najčešće koristio u prošloj sezoni. Gabonac je juče počeo sa klupe, dok je Dalsio Gomeš činio par veznjaka sa reprezentativcem Južne Koreje.

"Desetka" Slovenaca je upisala jednu asistenciju na Evropskom prvenstvu i to baš protiv Srbije, pretrčao je 10.75 km po utakmici, vrlo je brz i agilan i dobar u pas igri. Procenti sa EURO u tom segmentu nisu baš relevantni jer su Slovenci u svakoj od svoje četiri utakmice bili autsajderi, pa bi u Crvenoj zvezdi to svakako izgledalo konkretnije.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / Sportske.net / Prenela: Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.