Da li je Tadić bio sujetan? Novo oglašavanje iz FSS: "Draže mu je bilo da..."
Dušan Tadić, Foto: Markus Ulmer / imago sportfotodienst / Profimedia

otkud sad ovo?

Da li je Tadić bio sujetan? Novo oglašavanje iz FSS: "Draže mu je bilo da..."

Nije ostavio dilemu

Objavljeno: 17:17h

Dugodišnji kapiten "orlova" Dušan Tadić odlučio je da završi reprezentativnu karijeru nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

To je vest dana u Srbiji, a njegovu odluku je prokomentarisao i direktor reprezentacije Stevan Dika Stojanović. - Naša saradnja na relaciji direktor-kapiten je uvek bila na najvišem mogućem nivou, bazirana na iskrenosti i uzajamnom poštovanju. Želim da mu se zahvalim na svemu što je uradio za našu reprezentaciju. Dobro ga poznajem i mogu da potvrdim da mu je asistencija uvek bila draža od gola - rekao je Stojanović za "Kurir".

Piksi i Dika Stojanović
Piksi i Dika Stojanovićfoto: Starsport©

On se nada da će Tadić u budućnosti biti na raspolaganju, ali u drugačijoj ulozi.

- Pamtićemo onaj centaršut ka Mitroviću u Lisabonu koji je odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo, ali i sve druge poteze kojima je doprinosio uspesima reprezentacije. Nadam se da će nam i dalje biti na raspolaganju u jednoj novoj ulozi, jer svaki savet i sugestija jednog takvog profesionalca, može da bude od velike pomoći mladim igračima sa kojima selektor Stojković planira da osveži nacionalni tim - rekao je Stojanović.

Ove reči potvrđuje da u Tadićevom odnosu prema reprezentaciji i saigračima nikada nije bilo sujete i da je sve činio za dobrobit tima.

Postavlja se pitanje, da li je sve moralo da se završio ovako...

Bonus video:

02:59

Dusan Tadić

(Espreso sport/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.