Fudbaler Srbije se hitno oglasio nakon Tadićeve odluke da ne igra za ''orlove''!
Fudbaleri Srbije, Foto: ANP / Alamy / Alamy / Profimedia

uf..

Fudbaler Srbije se hitno oglasio nakon Tadićeve odluke da ne igra za ''orlove''!

Bio je kratak i jasan

Objavljeno: 13:01h

Dušan Tadić doneo je odluku da više ne nastupa za reprezentaciju Srbije usled nekoliko verbalnih obračuna i neslaganja sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

Selektor Srbije se povom toga oglasio se na svom zvaničnom instagram profilu:

Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi foto: EPA/MAX SLOVENCIK

- Dušan Tadić je veliko ime srpskog fudbala i momak koji je ostavio dubok trag u dresu našeg državnog tima. Pratio sam njegovu karijeru od momenta kada je u Vojvodini najavio ogromne domete i kasnije kada je u Holandiji, Engleskoj i Turskoj pokazao da je izrastao u jednog od najboljih veznih igrača u Evropi. Od trenutka kada sam stupio na dužnost selektora reprezentacije, video sam u njemu lidera i bilo mi je mnogo drago što baš Tadić nosi kapitensku traku i broj 10 na leđima.

- Poštujem njegovu odluku i želim mu mnogo sreće u nastavku karijere, kako one igračke, tako i i one kojoj se bude posvetio nakon aktivnog igranja. Moja je velika želja da mu se organizuje oproštajna utakmica i predložiću predsedniku Džajiću i ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije da se u prvom slobodnom terminu iskoristi prilika i da se na jedan dostojan način oprostimo od bivšeg kapitena. Tadić je to apsolutno zaslužio - poručio je Piksi.

Međutim, oproštajnu poruku imao je i njegov saigrač iz reprezentacije Lazar Samardžić.

Lazar Samardžić (u belom dresu)
Lazar Samardžić (u belom dresu)foto: EPA/MOHAMED MESSARA

- Hvala ti za sve, legendo - napisao je Samardžić i dobio veliki broj lajkova na taj komentar, ali i mnogo odgovora, pretežno od navijača Fenerbahčea, koji ga zovu da pojača njihov klub i zaigra u tandemu sa Tadićem.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.