Jović napušta Milan zbog statusa prve zvezde i bogatog ugovora?
Luka Jović na utakmici Slovenije i Srbije na Evropskom prvenstvu, Foto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

KRAJ U "GRADU MODE"

Jović napušta Milan zbog statusa prve zvezde i bogatog ugovora?

Reprezentivac Srbije zato bi do kraja letnjeg prelaznog roka mogao da ode sa San Sira posle godinu dana i devet golova na 30 utakmica

Objavljeno:
Veljko Petrović

Olivje Žiru otišao je u Los Anđeles kao slobodan igrač, ali Luka Jović neće biti prvi napadač Milana! Tačnije, mogao bi da bude treća opcija na špicu...

Reprezentivac Srbije zato bi do kraja letnjeg prelaznog roka mogao da napusti San Siro posle godinu dana i devet golova na 30 utakmica.

Luka Jović na utakmici Slovenije i Srbije na Evropskom prvenstvu
Luka Jović na utakmici Slovenije i Srbije na Evropskom prvenstvufoto: PRESSINPHOTO SPORTS AGENCY / Alamy / Alamy / Profimedia

Prema poslednjim vestima sa Apenima, strelac jedinog gola za "orlove" na Evropskom prvenstvu razmišlja o odlasku u Rusiju gde je Zenit opcija!

Imao bi ulogu startera i prve zvezde, a verovatno bi i finansijski bolje prošao nego u "gradu mode" gde trenutno zarađuje 1.300.000 evra godišnje.

Luka Jović na utakmici Slovenije i Srbije na Evropskom prvenstvu
Luka Jović na utakmici Slovenije i Srbije na Evropskom prvenstvufoto: Silas Schueller/DeFodi Images / imago sportfotodienst / Profimedia

Roso-neri su nedavno iskoristili mogućnost da aktiviraju klauzulu i produžili su ugovor sa 26-godišnjak na još 12 meseci, ali to ne znači da nije na prodaju.

Sedmostruki prvak Evrope dogovorio je dolazak Alvara Morate koji će biti prvi napadač, a italijanski velikan želi još jednog špica.

Alvaro Mota na utakmici Španije i Hrvatske na Evropskom prvenstvu
Alvaro Mota na utakmici Španije i Hrvatske na Evropskom prvenstvufoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Probali su trampom da dobiju Tamija Abrahama, ali je Roma odbila da deo razmene bude Luka Jović.

Englez je želja novog trenera Paula Fonseke, a u igri su i Niklas Filkrug i Romelu Lukaku, ali as Rimljana ostaje glavna meta.

Zenit je već poslao signale da je zainteresovan za reprezentativca Srbije pogotovo jer je Mateo Kasijera na izlaznim vratima.

Za njega je zainteresovan veliki broj klubova iz zapadne Evrope, a među kojima se izdvaja Sporting iz Lisabona.

Mateo Kasijera
Mateo Kasijerafoto: EPA/ANATOLY MALTSEV

Odlazak nekadašnje velike želje Crvene zvezde, otvara rupu na centralnoj poziciji u ofanzivi kao i prostor za jak ugovor.

Bonus video:

00:14

Luka Jović se veseli uz pesmu Baje Malog Knindže

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.