NISU NI NAŠI REPREZENTATIVCI LUDI: Ove NAPUCANE LEPOTICE su osvojile srpske fudbalere, NE ZNA SE KOJA JE JAČA MAČKA
One su ih bodrile sa tribina, Foto: Printscreen Instagram

dame

NISU NI NAŠI REPREZENTATIVCI LUDI: Ove NAPUCANE LEPOTICE su osvojile srpske fudbalere, NE ZNA SE KOJA JE JAČA MAČKA

One su ih bodrile sa tribina

Objavljeno: 10:50h

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija u odlučujućem trećem kolu C grupe odigrali su nerešeno 0:0 sa Danskom, što nije bilo dovoljno za plasman u osminu finala.

Dok su ih sa tribina i kraj „malih ekrana“ bodrili verni obožavatelji, sigurni smo da našim fudbalerima najviše znači podrška najmilijih, a pogotovo njihovih žena i devojaka.

Luka Jović koji je trenutno heroj srpske reprezentacije na Evropskom prvenstvu nakon što je postigao gol u poslednjim sekundama i spasao Srbiju od poraza od Slovenije u vezi je sa manekenkom Sofijom Milošević.

Ne propušta utakmice
Ne propušta utakmicefoto: Instagram printscreen/sofimilo

Njihova veza je od prvih dana privlačila mnogo pažnje, a par je izdržao sve komentare i ostao čvrsto zajedno.

Sofija Milošević bila je verena za Filipa Živojinovića, bila je u vezi sa Viktorom Troickim. Kasnije je izlazila sa srpskim fudbalerom Ademom Ljajićem 3 godine, a nakon toga uplovila je u vezu sa Lukom Jovićem sa kojim je dobila dva sina.

Jović sa lepšom polovinom
Jović sa lepšom polovinomfoto: Instagram printscreen/sofijamilo

Fudbaler Nemanja Gudelj oženio je pevačicu Anastasiju Ražnatović koja već neko vreme boravi u Španiji, gde on živi i nastupa za „FK Sevilju“.

Anastasija i njena majka Svetlana Ceca Ražnatović otputovale su u Nemačku na Evropsko prvenstvo u fudbalu i uživo sa tribina bodre reprezentaciju Srbije, a naročito navijaju za Gudelja.

Nemanja Gudelj je Cecin zet
Nemanja Gudelj je Cecin zetfoto: Nemanja Nikolić

Anu Rajković, suprugu golmana Predraga Rajkovića, javnost dobro poznaje. Bavila se modelingom, sada dizajnira dečju obuću. U braku su četiri godine i imaju dva sina.

Ana i Predrag Rajković
Ana i Predrag Rajkovićfoto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Fudbaler Nemanja Radonjić u vezi je sa manekenkom Isidorom Kadijević, koja spremno čeka današnji meč.

Nemanja Radonjić tokom cele karijere važi za opasnog momka koji voli da izlazi i zavodi atraktivne pripadnice lepšeg pola, ali Isidora mu je sada uspešno ukrala srce.

Aleksandar Mitrović venčao se sa Kristinom sa kojom ima troje dece, a ona je uvek prisutna da ga bodri sa tribina.

Kristina je dve godine starija od fudbalera, a prvo dete su dobili još 2016. kada je Mitrović imao 22 godine.

1 / 8 Foto: Instagram/kristina__mitrovic

Zanimljivo je to da je Kristina ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića, koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju…

I baš ona je, kako mnogi smatraju uspela da „ukroti“ i „smiri“ fudbalera koji je ranije bio veoma poznat po ispadima – od nervoze, šutiranja svega ispred, do nekih „ludih frizura“ i autfita.

Natalija Ilić važi za jednu od najlepših žena fudbalera, a na nju je ponosan i njen verenik, fudbaler Sergej Milinković-Savić.

Natalija pleni izgledom, i često je možemo videti na fotografijama koje Sergej objavljuje, a Instagram profil joj je zaključan jer voli da živi daleko od očiju javnosti.

Fudbaler Dušan Vlahović u vezi je sa Vanjom Bogdanović sa kojom se poznaje od detinjstva. Bili su u vezi, pa su raskinuli zbog daljine, a onda ih je sudbina ponovo spojila.

Dušan vlahović
foto: prinstcreen/instagram/vlahovicdusan

Podsetimo, orlovi nakon neuspešnog učinka na Euro2024 vraćaju se pognute glave u Srbiju. Ni lepše polovine koje su sve vreme bile uz njih, a većina ih je i bodrila sa tribina, nisu pomogle i dale im vetar u leđa kako bi postigli uspeh.

Bonus video:

00:17

Piksi bacio akreditaciju po završetku

(Espreso/Grand/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.