Iskusni fudbaler se dogovorio sa Partizanom: Novi potpis u Humskoj 1!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport

crno-beli

Iskusni fudbaler se dogovorio sa Partizanom: Novi potpis u Humskoj 1!

Stigla i zvanična potvrda

Objavljeno:

Partizan je završio još jedna posao u letnjem prelaznom roku.

Crno-beli su tri dana pre prve utakmice u Superligi Srbije produžili ugovor sa iskusnim čuvarem mreže Nemanjom Stevanovićem.

On je dolaskom Aleksandra Jovanovića maltene ostao bez minuta u prvom timu, a morao je i da propusti skoro pola godine zbog koksaki virusa.

Ipak, i pored toga Partizan ga je nagradio novim ugovorom zbog svega što je učinio za klub prethodnih godina.

Nemanja Stevanović
Nemanja Stevanovićfoto: Starsport©

- Novi ugovor, na dve godine! Iza mene je težak period, praktično sam propustio pola godine zbog koksaki virusa i nisam bio u prilici da treniram i pomognem ekipi. Drago mi je što su klub i Aleksandar Stanojević, uprkos tome, prepoznali šta sam dao za klub i način na koji sam se borio za grb prethodnih osam godina i pokazali poštovanje i razumevanje prema meni te mi omogućili da nastavim saradnju na obostrano zadovoljstvo. Izuzetno sam počastvovan i ponosan jer će po isteku ugovora to biti mojih deset godina u Partizanu. To mi je još jedan motiv više da u svakoj situaciji predstavljam klub na najbolji mogući način i pomognem i ekipi i klubu da budemo što uspešniji. Virus je iza mene u potpunosti i nemam nikakvih simptoma. Prošao sam pripreme bez ijednog propuštenog treninga. Trener golmana je treninge dozirao na pravi način tako da sam se spremio dobro i, što je najbitnije - nije bilo nekih težih upala ili istegnuća u toku pripremnog ciklusa, pa spreman dočekujem početak prvenstva. Moji ciljevi i želje su isključivo vezani za Partizan! Ne bih išao nešto daleko, neka to bude utakmica za utakmicom. U Partizanu je svaka utakmica finale i samo sa takvim pristupom možemo da se radujemo u maju i da igramo značajnu ulogu u Evropi. Tu sam da pomognem ekipi uvek i na svaki način tako da će i kada budem branio, kao i do sada, za mene ta utakmica biti finale - rekao je Stevanović po potpisivanju ugovora.

Stevanović ima 32 godine, a u redove Partizana stigao pre osam godina iz Čukaričkog.

Protekle sezone branio je na jednom meču u Superligi Srbije, a jednom je na golu bio i u Kupu Srbije. Ipak, čitav drugi deo sezone propustio je zbog problema sa koksaki virusom.

Bonus video:

00:11

grobari, partizan

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.