Problem u pregovorima oko Pavlovića: Evo gde je zapelo između Salcburga i Milana (FOTO)
Strahinja Pavlović, Foto: Starsport©

TRANSFER KARIJERE

Problem u pregovorima oko Pavlovića: Evo gde je zapelo između Salcburga i Milana (FOTO)

Reprezentivac Sebije dogovorio je lične uslove

Objavljeno: 14:25h
Veljko Petrović

Andrea Ramacoti, novinar Gazete delo Sport govorio je o pregovorima Salcburga i Milana koji se odužili zbog transfera Strahinje Pavlovića.

- Dogovor sa srpskim defanzivcem Strahinjom Pavlovićem je danima išao u dobom smeru jer štoper Salcburga jedva čeka da se okuša u Seriji A i, čim mu je pratnja saopštila da je Milan zainteresovan, nije sumnjao da kaže da. Njegov saigrač iz reprezentacije Luka Jović objasnio mu je koliko je lep život u Milanu, gradu u koji se preselio i sunarodnik Nemanja Vidić po kačenju kopački o klin - piše Ramacoti

Strahinja Pavlović (desno) na utakmici Danske i Srbije
Strahinja Pavlović (desno) na utakmici Danske i Srbijefoto: Starsport©

.Naveo je poteze velikana sa San Sira.

- Sada će Ibrahimović, Furlani i Monkada morati da nađu način da reše pregovore sa austrijskim klubom koji se čvrsto drži jer imaju igrača pod ugovorom do 2027. Prvobitni zahtev je bio trideset miliona, cifra koju Milan ne može da dostigne ako ne proda Tijaa. Roso-neri su spremni da pridodaju još 15 miliona evra bonusa na sto. Premalo za razmišljanje o 'dimnoj zavesi'. Osećaj je da će im za izvođenje poteza biti potrebno najmanje 20 miliona evra plus par bonusa. Imajući igrača na svojoj strani, klub stavlja u povoljan položaj, ali ima još posla.'Bez žurbe' ostaje parola - zaključio je Ramacoti.

Bonus video:

04:21

Strahinja Pavlović pred meč sa Englezima

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.