Partizan dovodi staru želju?
Fudbaleri Partizana, Foto: FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

bomba

Partizan dovodi staru želju?

Crno-beli polako sklapaju kockice za narednu sezonu

Objavljeno:

Promena pravila o bonus igračima, koje će biti potvrđeno u narednim danima i zahtevaće da ih bude dvojica na terenu, uslovila je i samu promenu kursa prelaznog roka Partizana.

Kako je Ibrahim Zubairu dobio srpski pasoš, taj problem je delimično rešen, a stručni štab crno-belih želi da im drugi “bonus” bude na desnom beku. I automatski su se “razleteli” kako bi što pre rešili to pitanje i samim tim potencijalni novajlija počeo proces uklapanja u novu sredinu, jer za sedam dana Parni valjak očekuje premijera protiv Napretka.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport

Kako saznaje Meridian sport, u Humskoj se kao ozbiljan kandidat za tu poziciju kotira Vukašin Đurđević, defanzivac Voždovca i momak rođen 2004. godine.

Nije ovo interesovanje novost, pošto je Partizan i prošle sezone imao na radaru 20-godišnjeg beka, međutim, vremenom su odustali od njega, pošto nije do kraja zadovoljio apetite tadašnjeg stručnog štaba.

U ovom trenutku, Đurđević deluje kao najpristupačnija opcija za crno-bele, pošto su Zmajevi ispali iz Superlige i ne mogu previše da zatežu oko obeštećenja, što ide na ruku čelnicima u Humskoj, a verovatno da je i sam igrač raspoložen za promenu sredine, pogotovo ako mu se ukaže šansa da se obre u srpskom velikanu.

Za sada, Aleksandar Stanojević na poziciji desnog beka računa na Aleksandra Filipovića, Natana de Medinu i Milana Roganovića (bonus), ali kako je prvoj dvojici primarno da igraju štopera, a crnogorski fudbaler je kuburio sa povredom tokom priprema, uz već pomenutu promenu pravila, doneta je odluka da se dovede novi fudbaler na tom mestu.

Mladi defanzivac je prošao kompletnu omladinsku školu Rada, u kom je i debitovao za prvi tim, posle čega je usledio prelazak u Voždovac, gde je bio standardan pod komandom Marka Savića, pa potom i njegovog naslednika Nikole Mitića.

Takođe, u planu je da se završi i pojačanje u centralnom delu terena, pošto TSC nije želeo da pusti Ifeta Đakovca, i pored svih napora Partizana, pa bi do početka Superlige crno-beli dres mogla da zaduže dvojica igrača.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso/Meridan sport/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.