Partizan ostaje bez važnog igrača?
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport

kraj?

Partizan ostaje bez važnog igrača?

Kako stvari stoje, napustiće crno-bele

Objavljeno: 20:58h

Dok se fudbaleri Partizana spremaju za izazove u domaćem šampionatu i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, neizvesna je i dalje budućnost mladog centarfora crno-belih. Po svemu sudeći on će do kraja prelaznog roka da napusti Humsku, ali je pitanje za koju će opciju on i klub da se odluče.

Reč je o Samedu Baždaru. Po završetku sezone italijanski mediji su pisali da je mladi centarfor crno-belih na meti Lacija, koji je tada navodno Partizanu bio spreman da plati 7.000.000 evra za njegove usluge.

Samed Baždar
Samed Baždar foto: Starsport©

Međutim, posle toga je sve utihnulo i činilo se da od toga transfera, ipak, neće da bude ništa. U međuvremenu su se pojavile informacije da je za perspektivnog napadača zainteresovan Al Ain iz Saudijske Arabije.

Ipak, Rimljane će gotovo izvesno da napusti Ćiro Imobile. Kako pišu italijanski mediji, on je već sve dogovorio sa Bešikatašom i posle osam godina će da se rastane sa Laciom.

Time je ponovo aktuelizovana tema oko potencijalnog dolaska Baždara na “čizmu”. Tačnije tu vest je lansirao poznati italijanski novinar Nikolo Skira.

Momak iz Novog Pazara je u prošloj sezoni odigrao 31 meč za Partizan i postigao osam pogodaka, uz jednu asistenciju. Ostaje da se vidi u koji klub će da se preseli dvadesetogodišnji napadač, ali odlazak iz redova srpskog vicešampiona je sve izvesniji.

(Espreso/MaxBet sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.