OGLASILA SE ZVEZDA: VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA DELIJE!
Fudbaleri Crvene zvezde i Delije, Foto: FK Crvena zvezda

crveno-beli

OGLASILA SE ZVEZDA: VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA DELIJE!

Evo o čemu se radi

Objavljeno:

U nedelju od 08.00 časova, FK Crvena zvezda će automatski obnavljati Premijum sezonske ulaznice i godišnje članarine svim vernim navijačima koji su prošle godine izabrali opciju automatske obnove.

Navijači kojima se Premijum sezonske automatski obnove prvi će obezbediti svoje mesto na Marakani na svim utakmicama u sezoni - i to po ubedljivo najpovoljnijim uslovima.

Oni će uživo gledati najmanje pet evropskih utakmica, potencijalno evropsko proleće, uz sve domaće utakmice u Superligi, Kupu Srbije i prijateljske na stadionu Rajko Mitić.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde foto: Starsport©

Svi navijači koji na ovaj način obezbede svoju Premium sezonsku ulaznicu ili članarinu, izbegli su neizvesnost i čekanje u redovima, a zadržali su svoje mesto uz njihov omiljeni klub.

1. Pošto se automatska obnova Premijum sezonskih ulaznica dešava onlajn, uštedeli su 1.000 dinara u odnosu na cene na blagajni stadiona.

2. Obezbedili su sebi mogućnost da i sledeće godine obnove Premijum sezonsku ulaznicu po ubedljivo najpovoljnijim uslovima.

Fudbaleri Crvene zvezde i Delije
Fudbaleri Crvene zvezde i Delije foto: FK Crvena zvezda

3. Mogu da ulaze na istočnu i zapadnu tribinu stadiona lakše nego do sad, uz digitalnu ulaznicu iz Zvezdine nove aplikacije.

4. Podržali su Zvezdinu budućnost jer se sredstva od obnove članarine direktno usmeravaju u obnovu terena Omladinske škole.

5. Obezbedili su pravo preče kupovine ulaznica, kao i popuste u Red Star Shop-u, besplatnu posetu muzeju kluba, i brojne druge pogodnosti.

6. Imaju i pravo glasa i kandidature na izborima za Predsednika i Skupštinu FK Crvena zvezda.

Cene sezonskih

★Severna tribina - 9.500 RSD ★Istočna tribina - 15.500 RSD ★Zapadna tribina - 19.500 RSD ★Tribina Siniša Mihajlović - 33.000 RSD; Automatska obnova članarine FK Crvena zvezda: ★Standard članarina - 1.800 RSD ★Junior članarina - 1.200 RSD.

Otkazivanje automatske obnove moguće je do 29. juna!

Automatska obnova Premijum sezonskih ulaznica i članarina se dešava 30. juna.

Naravno, navijači koji otkažu automatsku obnovu, i dalje mogu da obnove svoju Premium sezonsku ulaznicu i članarinu na Marakani i to onlajn ili uživo u Servisu za članstvo od 01.07. kada počinje prodaja zvanična prodaja.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Sportal/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.