ZLO I NAOPAKO! Zvezda ostala bez zamene za Bukarija!
Delije, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

Loše vesti

ZLO I NAOPAKO! Zvezda ostala bez zamene za Bukarija!

Katastrofa

Objavljeno:

Reprezentativac Paname Hoze Luis Rodrigez Puma pre nedelju dana potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom i potom otišao na Kopa Amerika.

Brzonogi krilni fudbaler Puma Rodrigez (26) doživeo je ozbiljnu povredu ramena u duelu protiv Urugvaja. Iz predostrožnosti nije igrao protiv selekcije domaćina SAD, a prema informacijama iz Crvene zvezde, sledi mu povratak u Beograd.

Puma Rodrigez je obavio potrebna snimanja u Americi i lekari su ustanovili da se radi o uganuću levog ramenog zgloba, prvog stepena. Fudbaler je odmah kontaktirao medicinski tim Crvene zvezde, jer mu predstoji pauza od najmanje tri nedelje.

Puma Rodrigez
Puma Rodrigezfoto: FK Crvena zvezda

To znači da je Kopa Amerika završen za Pumu Rodrigeza i sada treba doneti odluku, da li će se vratiti u Beograd i nastaviti lečenje, ili će ostati uz reprezentaciju kao navijač i svakodnevno ići na terapije. U narednim danima biće poznato šta će biti sa Pumom Rodrigezom.

Fudbaler iz Paname stigao je u Crvenu zvezdu kao zamena za Osmana Bukarija, koji je prodat u Ameriku, u člana MLS lige ekipu Ostina. Puma Rodrigez je izrazito brz fudbaler, a crveno-beli su za njegov dolazak platili portugalskoj ekipi Famalikao 2.000.000 evra.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso sport/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.