NAKON NEUSPEHA SA SRBIJOM NA EURU - ODLAZI!?
Fudbaleri Srbije, Foto: ANP / Alamy / Alamy / Profimedia

euro 2024

NAKON NEUSPEHA SA SRBIJOM NA EURU - ODLAZI!?

''Orlovi'' su završili kao poslednji u grupi C na Evropskom prvenstvu

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije ostvarili su neuspeh na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, jer su u grupi ostvarili samo dva boda, i nisu uspeli da se plasiraju u nokaut fazu - a ostaće upisano i da smo jedina reprezentacija koja je postigla samo jedan gol na kontinentalnom takmičenju, što je još jedan udarac u nizu za naše ''orlove''

Prvotimci su se vratili svojim domovinama i trenutno koriste odmor da se maksinmalno ''regenerišu'' i spreme za nove klupske izazove. Transfer pijaca radi punom parom, a srpski fudbaler Miloš Veljković bi posle lošeg rezultata sa Srbijom mogao da promeni klub.

Kako saznaje Meridian sport, standardni as naše nacionalne selekcije i neizostavni lider odbrane Verder Bremena, mogao bi u narednim nedeljama da promeni sredinu.

Miloš Veljković (desno)
Miloš Veljković (desno)foto: EPA/RONALD WITTEK

Prema informacijama Meridiana za usluge stamenog centralnog beka veoma je zainteresovan ovosezonski učesnik Lige šampiona, Štutgart.

Klub iz istoimenog grada prodao je Ita Hirokija minhenskom Bajernu, dok je napadač Seru Girasi prešao u Borusiju iz Dortmunda i tako napunio kasu vicešampiona Nemačke.

Veljković je sada prvi pik, a klub bi za njegovo obeštećenje morao da izdvoji izmešu 2.000.000 i 2.500.000 evra.

Neće biti lako nemačkom velikanu da pobedi u ovoj trci, jer prema našim informacijama Miloša žele dva člana Premijer lige Engleske i dva tima iz Serije A.

Veljković je još godinu dana pod ugovorom sa Verderom, pa se eventualni ostanak u redovima zeleno-belih ne može eliminisati iz opcija, ali jasno je da će u slučaju konkretne ponude i želje za plaćanjem transfera krenuti u nove izazove.

Defanzivac je tokom karijere nastupao za Bazel, Midlzbrou, Totenhem, Čarlton i Verder, a godinama unazad čini bedem ispred gola Orlova. Sa mladom reprezentacijom Srbije popeo se na krov sveta u Novom Zelandu 2015. godine.

Tokom minule zime želela ga je Bolonja, tada još uvek pod komandom Tijaga Mote, ali sada je realnije da zaigra u nekom od drugih prestižnih klubova.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Meridan sport/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.