PIKSI OSTAJE SELEKTOR?
Dragan Stojković Piksi, Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

TO JE TO

PIKSI OSTAJE SELEKTOR?

Odluka je donesena

Objavljeno: 15:04h

Novi posao posle Srbije. Izgleda da je veoma blizu rastanak, posle više od tri godine na kormilu “orlova”, a rasplet treba da bude poznat naredne nedelje.

Kako saznaje MaxBet Sport Dragan Stojković je dobio ekstra ponudu da preuzme novu selekciju, a za taj posao od nekoliko godina pripala bi mu suma od čak 10 miliona evra! Po povratku iz Nemačke, posle eliminacije naše reprezentacije u prvom krugu takmičenja, Piksi je kontaktiran preko posrednika i u narednih nekoliko dana treba da donese odluku. Izgleda da zbog do sada urađenog na kormilu Srbije, klupskih uspeha u Japanu i Kini, kao i zbog onoga što je predstavljao kao fudbalska veličina, Dragana Stojkovića više cene u svetu…

Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi foto: Mahmut Serdar Alakus / AFP / Profimedia

Kako stvari stoje, Piksi će teško odbiti ponudu ''tešku'' 10 miliona evra, pa se očekuje da je prihvati i ostane na funkciji selektora, a ime reprezentacije koju bi trebalo da preuzme još nije poznata.

Prvo slede razgovori dve strane. Očekivano je da dođe do sporazumnog raskida ugovora sa FS Srbije, koji je potpisam do juna 2026. godine.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Maxbet sport/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.