"KOD ORLOVA JE PROBLEM VEZNI RED" Ovako je Ceca SAVETOVALA Piksija za TAKTIKU, da li je TREBAO DA JE POSLUŠA?
Piksi i Ceca, Foto: Antonio Ahel/ATAImages, EPA/ANNA SZILAGYI

IMA ISKUSTVA

"KOD ORLOVA JE PROBLEM VEZNI RED" Ovako je Ceca SAVETOVALA Piksija za TAKTIKU, da li je TREBAO DA JE POSLUŠA?

Svetlana Ceca Ražnatović bodrila je reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu

Objavljeno: 11:05h

Za naše "Orlove" završeno je Evropsko prvenstvo 25.juna, kada nisu uspeli da pobede reprezentaciju Danske i izbore se za plasman u dalju fazu takmičenja.

Velika podrška našoj repreznetaciji bila je folk diva Ceca Ražanović koja je sa ćerkom Anastasijom bodrila Nemanju Gudelja ali i ostale fudbalere.

Ona je tokom borakva u Nemačkoj Ceca se prisetila vremena kada je vodila fudbalski klub "Obilić" te je savetovala selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija o taktici.

Ovako je Ceca savetovala Piksija
Ovako je Ceca savetovala Piksija foto: Nemanja Nikolić

- Imam i nekog pređašnjeg iskustva, razumem se u fudbal, vodila sam i fudbalski klub. Te stvari se nikad ne zaborave, Fudbal je najveća zaraza koja postoji. Dok sam vodila klub zapostavila sam u svoju karijeru, jer to je strast. Protiv Slovenije nismo igrali proti Engleza. Plašila sam se da ne izgubimo. Mislim da ćemo protiv Danaca da se konsolidujemo, da će proraditi srpski inat, Mnogo njih privatno poznajem, znam koliko im je ovo bitno. Smatram da će dati sve od sebe. Nekad je i božija volja u pitanju - rekla je Ceca za domaće medije.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.