EKSPLODIRALA NAJVEĆA BOMBA CRVENE ZVEZDE! (FOTO)
In-beom Hvang i Šerif Endiaje, Foto: Starsport©

OGROMNO POJAČANJE

EKSPLODIRALA NAJVEĆA BOMBA CRVENE ZVEZDE! (FOTO)

Potpisan trogodišnji ugovor uz opciju produžetka saradnje na još 12 meseci

Objavljeno: 10:33h
Veljko Petrović

Eksplodirala je najveća bomba Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku pošto je Puma Rodrigez zvanično zadužio dres sa brojem 19.

Hose Luis Rodrigez Frensis kako glasi puno ime ovog momka potpisao je trogodišnji ugovor uz opciju produžetka saradnje na još 12 meseci.

Puma Rodrigez u Crvenoj zvezdi
Puma Rodrigez u Crvenoj zvezdifoto: FK Crvena zvezda

Reprezentativac Paname doputovao je u Beograd pre nedelju dana i obavio lekarske preglede, ali se čekao papir iz Portugala za ozvaničenje.

Crveno-beli će krilnog napadača platiti Famalikauu oko tri miliona evra kroz nekoliko rata.

Puma Rodrigez u Crvenoj zvezdi
Puma Rodrigez u Crvenoj zvezdifoto: FK Crvena zvezda

- Zaista sam mnogo srećan, zbog prilike koja mi je ukazana, zahvalan sam klubu na tome. Došao sam ovde sa velikom željom i entuzijazmom, veoma sam srećan zbog toga. Imao sam priliku da igram u prvoj ligi Portugala, takođe sam debitovao i u španskoj Primeri. Igrao sam i na Svetskom prvenstvu u Rusiji sa reprezentacijom Paname i to po prvi put u istoriji. Mnogo sam srećan zbog toga. Tip sam igrača koji pokriva celu stranu i takođe imam dobre karakteristike u ostalim segmentima igre. Došao sam ovde sa željom da pobeđujem, osvajam titule, kao i da ostvarim velike uspehe. Želim da budem šampion sa Zvezdom - rekao je Puma.

Puma Rodrigez u Crvenoj zvezdi
Puma Rodrigez u Crvenoj zvezdifoto: FK Crvena zvezda

Otkrio je novi fudbaler Crvene zvezde i kako je dobio nadimak Puma.

- U mom gradu i zemlji su me prvi put tako prozvali, govorili su da sam veoma brz, od tada sam poznat po tom nadimku - zaključio je Puma.

Svetozar Mijailović, Puma Rodrigez i Mitar Mrkela
Svetozar Mijailović, Puma Rodrigez i Mitar Mrkelafoto: FK Crvena zvezda

Zadovoljstvo zbog angažovanja momka koji je upisao 48 nastupa i šest pogodaka za nacionalni tim nije krio ni sportski direktor Mitar Mrkela.

- Veoma je važno da smo potpisali Pumu, igrača koji nastupa na krilnim pozicijama. Može sa podjednakim uspehom da igra na levom i desnom boku. Posle odlaska Osmana Bukarija, pozicija na desnoj strani je ostala upražnjenja. Vrlo smo zadovoljni, jer smo potpisom Pume rešili pitanje te pozicije. Puma Rodrigez je veoma kvalitetan igrač, dolazi iz Famalikaa. Igrao je u Španiji i za Sporting iz Hihona, a standardni je reprezentativac Paname. Verujem da će se brzo adaptirani na nove obaveze, Crvenu zvezdu kao klub, te da će ostvariti odlične rezultate i pružati najbolje partije na Marakani - istakao je Mrkela.

Puma će sa svojom selekcijom igrati na Kopa Americi, a rivali u C grupi su domaćin Sjedinjene Američke Države, Bolivija i Urugvaj.

Bonus video:

00:36

Crvena zvezda, pehar, delije

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.