KO MENJA VLADANA MILOJEVIĆA? Na Marakani postavili VISOKE ZAHTEVE!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

otkud sad ovo?

KO MENJA VLADANA MILOJEVIĆA? Na Marakani postavili VISOKE ZAHTEVE!

Crveno-beli imaju dugoročni plan

Objavljeno: 13:11h

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o bivšim i budućim trenerima.

On je u razgovoru za Telegraf, istakao da su vrata "Marakane" za Miloša Milojevića uvek otvorena.

- Miloš Milojević, siguran sam, će se jednog dana vratiti u Crvenu zvezdu kao šef stručnog štaba - rekao je generalni direktor Zvezde.

Potom se osvrnuo se na razočaravajući mandat Baraka Bahara.

- Pre svega, meni je smetao nedostatak komunikacije sa igračima. On ima takav stil, on prekrsti ruke, gleda treninge i njegovi saradnici vode trening. Igrači su dolazili da mi se žale da ne znaju šta Barak misli o njima, kakva im je pozicija u timu, čemu da se nadaju, koji su njegovi zahtevi. Sa igračima moraš da pričaš, da bi ih držao zadovoljne, da bi imao dobru atmosferu, da bi njima bilo jasno šta rade dobro, šta rade loše, da bi znali oni šta se od njih očekuje. On ima poprilično drugačiji sistem. On malo komunicira sa igračima. Meni je to smetalo. Ja sam mu rekao par puta: “Barak, ne možeš tako. Nemoj da igrači dolaze kod mene na razgovor. Oni treba da dolaze kod tebe na razgovor”. On opet kaže: “Ja sam tako izradio sebe i svoj stil rada. Ja teško mogu da se menjam, Evo, hoću malo.” Ali sve to bilo je nedovoljno. Zato su oni, pravio se veliki jaz između njega, njegovog stručnog štaba i igrača. Realno nije Zvezda igrala na nivou svojih igračkih potencijala. Nije - rekao je Terzić.

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzićfoto: Starsport©

Vladan Milojević je potpisao ugovor na dve i po godine, ali čelnik Zvezde već zna kakva zamena mu je jedino dostojna.

- Ja bih voleo da trener Crvene zvezde uvek bude neki bivši Zvezdin igrač, neki Srbin, ali nećemo robovati tim stvarima. Ja bih voleo, ali moraju i oni da se pojave. Ili mi kao Crvena zvezda da se bavimo produkcijom, stvaranjem takvih trenera. Pazite, imamo Miljaša koji će sigurno jednog dana biti trener Superlige negde. Od njega zavisi, od njegovih rezultata, da li će mu to biti odskočna daska za trenera Crvene zvezde. Ili Miloša Milojevića koji je već bio ovde pa je sada u Dubaiju. Ali razmišljamo i dugoročno ko u nekoj perspektivi može doći kao zamena za Vladana Milojevića. Naravno da moramo dugoročno razmišljati - zaključio je Terzić.

Bonus video:

01:30

Zvezdan Terzić u Sceniranju

(Espreso sport/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.