NOVE INFORMACIJE OKO FILIPA KOSTIĆA - OGLASIO SE FSS!
Filip Kostić, Foto: Starsport©

euro 2024

NOVE INFORMACIJE OKO FILIPA KOSTIĆA - OGLASIO SE FSS!

Evo o čemu se radi

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije su poraženi od Engleske u prvom kolu Evropskog prvenstva u Nemačkoj sa 1:0. Meč je obeležila povreda Filipa Kostića, koji je u prvom poluvremenu morao da napusti teren.

Nažalost, vrlo brzo je stigla vest koju niko nije želeo da čuje, a to je da je za fudbalera Juventusa Evropsko prvenstvo završeno. Informacija je potvrđena i od FSS na društvenim mrežama.

Povreda Filipa Kostića
Povreda Filipa Kostića foto: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF

Filip Kostić je u 43. minutu utakmice protiv Engleske morao da napusti igru zbog povrede. Posle urađene magnetne rezonance levog kolena konstatovano je parcijalno oštećenje spoljašnjeg kolateralnog ligamenta – saopštio je FSS i dodao:

– U odnosu na prirodu povrede predviđen je oporavak od oko dve nedelje. Kostić će posle utakmice sa Slovenijom da napusti bazu reprezentacije Srbije u Nemačkoj, a o svemu tome obavešten je i njegov klub. Sjajnom reprezentativcu Srbije želimo uspešan oporavak i što brži povratak na teren!

Fudbaleri Srbije naredni meč na Evropskom prvenstvu igraju protiv Slovenije, taj duel na programu je u četvrtak od 15 časova.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.