ZVEZDA DOBILA OGROMNO POJAČANJE! Veliki potpis na Marakani (FOTO)
Delije i fudbaleri Crvene zvezde slave osvajanje Kupa Srbije, Foto: FK Crvena zvezda

DELIJE NA NOGAMA

ZVEZDA DOBILA OGROMNO POJAČANJE! Veliki potpis na Marakani (FOTO)

Navijači će biti oduševljeni

Objavljeno:

Crvena zvezda nedavno je otvorila letnji prelazni rok potpisom povratnika Luke Ilića koji je došao na stadion "Rajko Mitić" kao slobodan igrač.

Crveno-beli su obavili još jedan veliki posao pred početak priprema za novu sezonu i plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Naime, Aleksandar Katai (33) je produžio saradnju i potpisao ugovor na godinu dana plus opciono na još 12 meseci.

- Veoma je važno kada na početku prelaznog roka možete da kažete da ste sa igračem, koji pravi razliku u Crvenoj zvezdi - Aleksandrom Kataijem, potpisali ugovor i produžili saradnju. Katai je dugi niz godina veoma važan fudbaler za Zvezdu. Bitan je na terenu i u svlačionici. Tokom prethodnih sezona videli smo da je igrač koga publika pozdravlja i voli. Srećni smo u klubu što smo produžili ugovor sa Kataijem. Verujem da će u narednim godinama biti ono što je bio sve vreme u Crvenoj zvezdi - rekao je Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde.

Uprkos skraćenoj minutaži i povredama, prošle sezone je u svim takmičenjima imao 12 golova i četiri asistencije na 33 utakmice.

- Mislim da su povrede sa početka sezone, koje se nadam više neće ponavljati, odložile produžetak ugovora, pa smo sačekali da se završi sezona. Mnogo sam srećan, ostajem u klubu koji volim, ali i u Beogradu sa porodicom, ne moram nigde da se selim. Iako još uvek ne planiram, iskreno se nadam da ću ovde završiti karijeru. Titule i duple krune su samo potvrda našeg dobrog rada. Kao tim sigurno rastemo iz godine u godinu, verujem da će tako biti i u budućnosti. Želim da i u narednom periodu osvajamo titule, duple krune, igramo Ligu šampiona, kao i da nastavim da postižem golove - istakao je Katai.

Bonus video:

00:05

Katai oduševio Delije u Lajpcigu

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.