NEMA ŠALE! ZVEZDA spemila TRANSFER BOMBE na leto!
Zvezdan Terzić i Vladan Milojević, Foto: Starsport©

BIĆE PROMENA

NEMA ŠALE! ZVEZDA spemila TRANSFER BOMBE na leto!

Stiže sveža krv na Marakanu

Objavljeno:

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić, u intervjuu za "Kurir", govorio je o transfer planovima kluba sa Marakane predstojećeg leta:

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzićfoto: Starsport©

- Naš skauting tim je radio fantastično. Na svakom mestu imamo po dvojicu ili trojicu igrača za koje ćemo se odlučiti. Spremni smo da investiramo kao nikada do sada i želimo moćnu Crvenu zvezdu. Marko Marin je za ovih godinu ipo dana veliko osveženje za klub, vredan je, dobro gleda fudbal i ima sjajnu procenu. Više je van Srbije i gleda igrače na delu. Ima tim koji nije malobrojan. On daje završnu reč što se tiče predloga, tada se uključuju Mrkela i Milojević i naravno ja, sa finansijskim sektorom. Tako procenjujemo šta je realno, a šta nije, pošto moramo da uklopimo pored sportskog i finansijski deo, kad dovodimo igrača. Imamo odličan tim ljudi i sam ne bih mogao da uradim ništa! Tu bih dodao i finansijski sektor sa Markom Petrovićem i Aleksandrom Milošević, omladinski pogon sa Nikolom Jelićem i Nenadom Milijašom, staru gardu sa Svetozarom Mijailovićem.

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzićfoto: Starsport©

Koliko je Zvezdi potrebno igrača za novu sezonu?

- Zavisi od odlazaka! Nismo izgledali loše. Na svakoj poziciji imali smo dva ili više rešenja. Bilo je i previše igrača, pa Olajinka i Kraso nisu dobili minutažu koliko je trebalo, jer su klasa. Bili smo tanki na poziciji levog beka, gde se Milan Rodić potrošio. Tu nam treba pravo pojačanje, ali ga nije lako pronaći. Osveženja su nam potrebna na poziciji "devetke", "desetke", "šestice", desnom krilu umesto Bukarija, štoperu... Vreme je da se unese nova i sveža krv, bez obzira što smo ranije doveli veliki broj kvalitetnih igrača. Naše investiranje doprinelo je da Zvezda bude među 40 najboljih klubova Evrope, koji nam garantuje koeficijent, a samim tim i milionske prihode.

Bonus video:

02:08

Terzić o ponudama za Mitrovića, Erakovića i Kangvu

(Espreso sport/Kurir Aleksandar Radonjić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.