"MOŽDA SE NI NE SEĆATE DA SU BILI NA EURO-u..." Legendarni fudbaler žestoko udario po Srbiji (FOTO)
Fudbaleri Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Foto: EPA/Christopher Neundorf

"EKIPA STIGLA RASTURENA"

"MOŽDA SE NI NE SEĆATE DA SU BILI NA EURO-u..." Legendarni fudbaler žestoko udario po Srbiji (FOTO)

Trener nije uspeo da pronađe dobitnu kombinaciju, posebno u napadu. Sa impresivnim imenima, odlaze tako rano, rekao je čuveni as

Objavljeno:

Dragan Stojković Piksi ostaće selektor Srbije, iako je reprezentacija odigrala skandalozno Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Na račun stratega našeg nacionalnog tima i igrača upućene su žestoke kritike, a među razočaranima je i Andrej Aršavin, legendarni ruski fudbaler.

- Teško je izabrati tim koji je najviše razočarao. Reprezentacije deluju veoma loše, čak i favoriti. Ipak, izabrao sam Srbe - imaju dobrih igrača, ali ekipa je stigla rasturena. Trener nije uspeo da pronađe dobitnu kombinaciju, posebno u napadu. Sa impresivnim imenima, odlaze tako rano. O ovoj reprezentaciji nema šta da se kaže, možda se ni ne sećate da su bili na Evropskom prvenstvu - rekao je Aršavin prilikom gostovanja na Meč TV.

Andrej Aršavin
Andrej Aršavinfoto: FK Crvena zvezda

Bivši napadač se osvrnuo na osminu finala EURO-a.

- Španija je trenutno najbolji tim, a Gruzija će morati da ponovi podvig ruskog tima (sa Svetskog prvenstva 2018. godine). Verujem da će se "crvena furija" plasirati u četvrtfinale. Kada je u pitanju duel Nemačka - Danska, Nemci ne pristaju da odlete tako rano, ali Danska sada nije isti tim kao pre nekoliko godina, ipak verujem da će pobediti domaćin. U susretu Portugalija – Slovenija je sve očigledno. Ronaldo mora da postigne svoje golove i Slovenija ide kući. Francuska - Belgija: Pomislili biste da je ovo bilo pre nekoliko godina, ali Francuska će proći dalje.

Slavlje fudbalera Španije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj
Slavlje fudbalera Španije na Evropskom prvenstvu u Nemačkojfoto: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF

Nastavio je u istom tonu.

- Uprkos nejasnom učinku reprezentacije Holandije, kladim se na njih u meču sa Rumunijom. Austrija je iznenađenje turnira, Turci neće izdržati njihov pritisak... Engleska - Slovačka: iako Englezi ne igraju sjajan fudbal, jedva primaju golove, te mislim da neće imati problema. Neće mi biti senzacija ako Švajcarska pobedi Italiju, kladim se na njih.

Fudbaleri Engleske na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj
Fudbaleri Engleske na Evropskom prvenstvu u Nemačkojfoto: Paul Chesterton / imago sportfotodienst / Profimedia

Nekadašnji špic Arsenala i Zenita istakao je koga očekuje u finalu.

- Četvrtfinale: Španija - Nemačka. I pored toga što Nemci igraju kod kuće, verujem da će Španci imati više snage i da će proći dalje. Portugalija -Francuska: Francuzi će moći da se izbore sa Ronaldom, a on će plakati i odigrati poslednju utakmicu na evropskim prvenstvima. Engleska - Švajcarska: Bajka Švajcaraca jednog dana mora da se završi, pa računam na Englesku. Holandija - Austrija: Verujem da će Austrijanci napraviti senzaciju i da će se plasirati u polufinale. Potom slede polufinala... Francuska - Španija: U finale bi trebalo da stigne iskusniji tim - Francuska. I nadam se da će se Mbape probuditi. Ako sve bude ovako, onda niko neće želeti finale Francuska-Austrija, pa će Engleska doći do finala. I pošto ne verujem u Gereta Sautgejta, biram Francusku, ona će postati šampion Evrope - zaključio je Aršavin.

Bonus video:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

(Espreso/Meč TV/Preneo:Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.