OTKRIVENO! Evo ko se MAKLJAO u taboru Srbije i sa kim!
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

skandal

OTKRIVENO! Evo ko se MAKLJAO u taboru Srbije i sa kim!

Izbila tuča

Objavljeno: 18:29h

Veliki skandal drma Srbiju nakon povratka naših fudbalera iz Nemačke!

Cela Srbija je u šoku nakon informacije da se srpski golaman Vanja Milinković-Savić potukao tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Vanja Milinković-Savić
Vanja Milinković-Savićfoto: Guenther Iby / AFP / Profimedia

Kako je ekskluzivno preneo "Telegraf", srpski golman je ušao u sukob sa jednim od naših navijača pred meč sa Dancima. Sve se odigralo u jednoj kafani...

Jedan srpski navijač mu je u jednom momentu dobacio "Šta ćeš ti ovde? Treba da budeš u karantinu, a ti piješ!" Vanji se to nije svidelo, opsovao je navijača, krenuo ka njemu, a onda ga i udario! Ubrzo je reagovalo obezbeđenje kafane, a u sve se umešao na kraju i vlasnik lokala.

Vanja Milinković-Savić
Vanja Milinković-Savićfoto: Starsport

"Telegraf" je kontaktirao vlasnika lokala u kojem tog dana bio Vanja Milinković Savić, koji nije želeo da mu se ističe identitet, a koji je potvrdio da je bilo incidenta, ali je dao nešto drugačiju verziju.

- Vanja je došao u našu kafanicu ali ga obezbeđenje na ulazu nije prepoznalo i nisu hteli da ga puste unutra jer je bio u šorcu reprezentacije, što je njega naljutilo i došlo je do čarki. Ja sam se ubrzo umešao, uhvatio sam ga za ruku i rekao da ulazi sa mnom, ali je on to odbio. Sve se desilo u bašti lokala. Šta su mu dobacivali i šta su međusobno govorili ja nisam čuo. Drago mi je da smo na kraju sve rešili - rekao je gazda lokala u Minhenu za "Telegraf".

Bonus video:

02:22

Piksi po sletanju na aerodrom

(Espreso sport/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.