SPORTSKI NOVINAR VARAO HRVATICU, UKLJUČIO SE U PROGRAM, LJUBAVNICI VIRILE NOGE: Zbog Blanke je ostavio prvu ženu!
Foto: AP, Društvene mreže

zapetljao se živ

SPORTSKI NOVINAR VARAO HRVATICU, UKLJUČIO SE U PROGRAM, LJUBAVNICI VIRILE NOGE: Zbog Blanke je ostavio prvu ženu!

Poznati sportski novinar Ruben van Guht, koji trenutno izveštava sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, uključio se u program iz svoje hotelske sobe...

Objavljeno: 11:27h

Jedan video prilog sa Evropskog prventva zapalio je društvene mreže.

Poznata hrvatska atletičarka Blanka Vlašić saznala je u programu uživo da je suprug vara.

Poznati sportski novinar Ruben van Guht, koji trenutno izveštava sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, uključio se u program iz svoje hotelske sobe, ne sluteći da se iza njegovih leđa na krevetu vide ženske noge. Kada je to shvatio, pokušao je šoljicom da sakrije prizor, ali već je bilo kasno...

Sporan snimak se proširo društvenim mrežama i izazvao neviđenu pažnju, a Ruben i njegova supruga Blanka dospeli su u žižu javnosti.

Blanka i Ruben venčali su se u u maju 2022. godine.

"Rekli smo "da" jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo "da" zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, "da" osnivanju porodice Van Guth-Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životima, dečačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svetu", napisala je tada Blanka na Instagramu.

Iste godine u novembru mesecu rodio im se sin Mondo.

Ostavio bivšu ženu zbog Blanke?

Poznati sportski novinar ima izuzetno buran ljubavni život.

Ruben je bio taze razveden kada je stupio u brak sa proslavljenom atletičarkom. Bio je sedam godina je bio u braku sa poznatom influenserkom Lorens van Tongerlo od koje se razveo krajem 2021. godine. Mediji su spekulisali da se viđao sa Blankom dok je bio u braku sa Lorens, što je on svojevremeno demantovao. Kao razlog za raspad braka naveo je posvećenost poslu.

"I ja sam čuo te glasine, ali između nas se ništa ne događa. Jednom sam išao kod Blanke na snimanje 'De Kleedkamera', to je bilo pre tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekat, inspirisala me je okolina. I da, posle sam je opet kontaktirao zbog toga. I sada smo u kontaktu, ponekad je posetim kad sam tamo, ali sve je na prijateljskoj bazi", tvrdio je Ruben.

Međutim, nedugo nakon ove izjave osvanula je vest da su se Blanka i poznati novinar venčali i da čekaju sina.

Zanimljivo, hrvatski "Jutarnji list" otkrio je da je Ruben Blanku prevario sa književnicom Šarlot van Loj, sa kojom je navodno varao i svoju bivšu suprugu Lorens van Tongerlo.

Bonus video:

00:16

Novi skandal na EURO 2024 zastava tzv Kosova ispred stadiona na kom igra Srbija

(Espreso / Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.