PIKSI MORA DA PAZI ŠTA PRIČA! Stojkoviću stigla JASNA poruka iz Beograda!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport

euro 2024

PIKSI MORA DA PAZI ŠTA PRIČA! Stojkoviću stigla JASNA poruka iz Beograda!

Direktno se obratio selektoru naše zemlje

Objavljeno: 22:12h

Fudbaleri Srbije u utorak od 21 čas igraju ključni meč na EURO 2024.

Rival "Orlovima" u okviru 3. kola grupe C u Minhenu biće reprezentacija Danske.

Dan pred duel sa Skandinavcima medjima u Augsburgu se obratio selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, a njegove reči sada je prokomentarisao stručni konsultant na TV Arena sport Ranko Stojić.

Ranko Stojić (desno)
Ranko Stojić (desno)foto: Saša Pavlić Koky

- Generalni utisak mi je da uvek je u prvih 10 minuta konferencije selektor tačan, umereni je optimista i onda kao da mu to više ne prija, pa bude nekoliko rečenica više, a neki mediji će to zloupotrebiti. Ali, to ne mora da utiče ništa. Najvažnije da se istakne timski duh i to je dobra stvar. Ako tako ne bude, manje su nam šanse.

Čuveni golman smatra da bi Piksi trebalo da pripazi na neke svoje izjave.

- Rekao je da su igrači na klupi važniji nego oni koji startuju. Dobro, mislio je verovatno da su važni i jedni i drugi, ali mora se voditi računa na konferenciji, o svakoj reči. Oni koji startuju su bar podjednako važni kao oni na klupi. Važno je voditi računa, Stojković je inteligentan, ali naš PR Milan Vuković bi mogao da mu da dosta saveta kada su ovakve stvari u pitanju. Ipak, suština je da starteri i pet koji uđu budu na optimalnom nivou - rekao je Stojić, a potom i zaključio:

- Selektor je rekao jednu jako dobru stvar, da je važan ritam utakmice protiv ovakvog protivnika i vrlo je važno da mi nametnemo naš ritam, i to kroz kontrolu igre, da ne uđemo u danski intenzitet, sa puno trke, jer oni obožavaju tu vrstu utakmice. A ako uđemo u to, moramo odgovoriti na isti način, ali da naš tehnički kvalotet dođe do izražaja.

Bonus video:

00:09

Srpski navijači napravili show u centru Minhena

(Espreso/Andrej Kosić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.