SRBIJA NA PRAGU ISPADANJA SA EURO-A!? (FOTO)
Fudbaleri Srbije na Evropskom prvenstvu, Foto: EPA/Christopher Neundorf

PAKAO!

SRBIJA NA PRAGU ISPADANJA SA EURO-A!? (FOTO)

Kraj za Piksijeve "orlove?"

Objavljeno:

Čitava nacija sa nestrpljenjem očekuje duel Srbije i Danske u utorak od 21.00 u Minhenu u poslednjem, trećem kolu C grupe Evropskog prvenstva.

Selektor Dragan Stojković Piksi i njegovi "orlovi" sa pažnjom će posmatrati večerašnje utakmice između Albanije i Španije, odnosno Hrvatske i Italije.

Dragan Stojković Piksi i fudbaleri Srbije
Dragan Stojković Piksi i fudbaleri Srbijefoto: Starsport

Naš nacionalni tim sigurno ide u osminu finala ako trijumfuje protiv Skandinavaca, ali postoji računica i po kojoj bi dovoljan bio i bod.

Za to je potrebno da Hrvatska ne pobedi Italiju, da Albanija izgubi od Španije, Turci savladaju Češku, a Gruzija ne bude bolja od Portugala.

Ipak, "crvena furija" je obezbedila prvo mesto i selektor Luis de la Fuente na teren je odlučio da pošalje kompletan rezervni tim.

Time je olakšao posao Albaniji i samim tim napravio žestok problem Srbiji, a od startera iz prethodna dva meča, tu je samo Ajmerik Laport.

Luis de la Fuente tokom utakmice Španije i Italije
Luis de la Fuente tokom utakmice Španije i Italijefoto: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF

Sastav Španije u formaciji 4-2-3-1: David Raja - Hesus Navas (kapiten), Danijel Vivijan, Ajmerik Laport, Alehandro Grimaldo - Martin Zubimendi, Mikel Merino - Feran Tores, Dani Olmo - Mikel Ojarzabal - Hoselu.

Sastav Albanije u formaciji 4-2-3-1: Tomas Strakoša - Ivan Baliu, Arlind Ajeti, Berat Đimšiti (kapiten), Mario Mitaj - Jiber Ramadani, Kristjan Aslani - Jasir Asani, Kazim Lači - Nedim Bajarami - Rej Manaj.

Bonus video:

00:38

Danci i Srbi uvereni u pobede njihovih reprezentacija

(Espreso/V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.