Selektor Danske o fijasku pred istorijski meč protiv Srbije!
Fudbaleri Danske, Foto: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

BIĆE VATRE

Selektor Danske o fijasku pred istorijski meč protiv Srbije!

Dira nas u inat?

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Danske sastaće se sa selekcijom Srbije u trećem kolu grupe "C" na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Utakmica je na programu u utorak sa početkom u 21 čas.

Kako prenosi danski "DR", selektor Danske Kasper Hjumland istakao je da za njega neuspeh ne postoji i da je poraz korak ka napretku, što je izjava koja može "zavarati".

- I nikada nisam smatrao da postoji fijasko u sportu. Za mene to ne postoji. Porazi su koraci ka postizanju najboljeg mogućeg rezultata - kaže Hjulmand.

Kasper Hjumland
Kasper Hjumlandfoto: Liselotte Sabroe / AFP / Profimedia

Objašnjava da će biti možda pogrešno shvaćen, te da će Danska svakako ići na trijumf.

- Važno je da je to istaknuto, jer je tačno da nije dovoljno ako ne napredujemo. Bojim se da me ljudi ne shvate pogrešno misleći da se zadovoljavam i da je u redu ako ispadnemo. Naravno da nije. Moramo pobediti i moramo proći dalje.

Posle dva kola Danska ima dva poena i prema rečima Hjumlanda to nije katastrofa, naprotiv.

- Ali nazvati ovo fijaskom nije pravi pristup. Ne razmišljam o tome više, jer očekujem da pobedimo, prođemo dalje i slavimo - rekao je on, a prenosi danski DR.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.